Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Catre America !

despre ssn si gc in michigan

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-21-2004, 08:46 AM
GEliza GEliza is offline
Membru
Invatzacel

Default despre ssn si gc in michigan

Asa am patit noi:
am aterizat in 21 august in detroit, am mers la emigrari unde ni s-au deschis plicurile galbene si unde AM CERUT SCHIMBAREA ADRESEI destinatiei green cardurilor...care adresa in formulare am completat-o pe a unor cunostinte din seattle in ideea ca in aeroport o vom schimba cu a unor rude din detroit (care la data interviului nostru nu aveau statutul definitivat...desi erau de 10 ani acolo). Ne-a spus ofiterul respectiv ca ne-a operat schimbarea adresei, ne-a amprentat, ne-a stampilat pasapoartele si am plecat. L-am intrebat daca trebuie sa aplicam pentru SSN si a zis DA. Luni 23 august am fost la SSA unde am aplicat. Ne-a spus ca trebuie sa asteptam 3 saptamani...timp in care n-am primit nimic...luni, 13 sept, dupa fix 3 sapt.am mers din nou la SSA si am intrebat despre aplicatiile noastre...ni s-a raspuns ca sunt in procesare si trebuie sa mai asteptam 3 saptamani, dupa care, daca nu primim nimic sa mergem la emigrari si sa intrebam....intre timp primim telefon din romania cum ca actele noastre au ajuns in seattle...Sunam in seattle...intradevar am primit green cardurile acolo...despre SSN nu stim inca nimic...intre timp am revenit in romania unde asteptam plicurile trimise din seattle...voi reveni cu amanunte despre continutul plicurilor, pentru ca am inteles ca sunt 8 plicuri, noi fiind 3 persoane...
Eliza
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules