Confidentialitatea loteriei
Salut,
Am citit si aici pe forum despre cineva careia i-a fost refuzata viza de turist fara nici un motiv, si ieri am mai aflat de 3 prieteni(fara nici o legatura intre ei) carora li s-a refuzat viza fara nici un motiv. Vreau sa mentionez ca toti trei aveau legaturi puternice aici, firme, bani, neveste si copii aveau 2 dintre ei. Singurul lor punct comun e ca au aplicat si ei la loteria vizelor. Daca imi aduc bine aminte, nu mai sunt sigura exact, undeva pe site-ul official al loteriei scrie ca participarea e confidentiala si ca simplu fapt ca aplici nu iti va dauna la obtinerea vizelor non-emigrant. Si sa va mai spun ca doar la unul din cei trei a catadicsit doamna de la ghiseu sa se uite peste dosarul lui, la insistentele lui, dar si el ca si ceilalti au primit un xerox prin care li se explica ca nu intrunesc conditiile cerute de ei si sa nu se reintoarca daca in viata lor nu au loc schimbari majore.
Deci afland de aceste 4 cazuri(unul pe forum) ma cam indoiesc ca aceasta loterie mai e atat de confidentiala, iar acum cu aplicarea pe calculator cu atat mai putin. Voi ce credeti? Tare ma indoiesc sa mai avem sanse macar sa vizitam. Cu viza de student nu stiu cum va mai sta treaba, dar daca nu ma insel viza de student parca e dual-intent. Asa-i? Voi ce parere aveti despre aceste cazuri cu refuzul vizei de turist si faptul ca au in comun aplicarea la loterie?