![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
servus!
daca ma poate ajuta cineva cu o adresa din N Ca as aprecia. am nevoie doar de adresa pt a putea primi acolo corespondenta de la un avocat de emigrari. nimic altceva. eu locuiesc in Phoenix,Az. daca as putea rasplati ...astept optiuni... Sorin Fluture. 480 603 7765 |
|
|
||||
|
||||
|
Daca este vorba despre "INS office shopping", celor din TX field office (banuiesc ca de ei apartine AZ) nu prea le place.
Oricum, CA a introdus programe pilot pt AOS mai rapid, dar nu mi-as tine rasuflarea pentru aia. Success. |
|
|
||||
|
||||
|
Daca te ajuta la ceva o adresa din sudul Californiei, da un semn.
Gianina
|
||||
|
||||
|
sarut-mana Gianina,dar avocatul a spus ca neaparat trebuie sa primesc scrisorile de la el la o adresa "mai sus de Fresno" sau din San Francisco sau Sacramento.
nasol moment sa nu ai pe nimeni si sa fii legat de maini si de picioare... apreciez oricum. mai astept... |
|
|
||||
|
||||
|
vad ca nu prea am sanse .....
am epuizat toate posibilitatile pe care le aveam/stiam. mai ma doar 5 zile la dispozitie sa gasesc o adresa de CA North sau ... Aleluia!!!!!!!!!!! inca mai sper..... platesc chiar!!! poate,poate..... |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|