Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2004, 01:09 PM
Alin22 Alin22 is offline
Membru
Bobocel

Default certificat de nastere international

salutare loteristi .....credeti ca ar fi mai bine sa imi schimb certificatul de nastere intr-un certificat de nastere international?mersi
Reply With Quote
Old 08-01-2004, 03:58 PM
Simy's Avatar
Simy Simy is offline
Membru
Invatzacel

DA, cel mai bine iti schimbi certificatul de nastere intr-unul international. Asta pentru ca nu mai trebuie sa-l traduci, este deja tradus (engleza si franceza).

Trebuie mers la Primaria unde te-ai nascut sau Oficiul starii civile si il scoti de acolo. Se plateste o taxa de timbru de 5.000 lei (anul trecut), acum nu stiu cat mai este.

Bafta.
Reply With Quote
Old 08-01-2004, 08:21 PM
Justinia's Avatar
Justinia Justinia is offline
Forumar fidel
Profesor

...6.000 lei, platibili la posta sau C.E.C, cu vechiul certificat, copie dupa buletin si buletin original, cerere completata referitor la inlocuirea certificatului [ o gasesti la primarie] ....in 20 minute maxim ai certificatul nou!

Bafta![/i]
Reply With Quote
Old 08-02-2004, 03:54 PM
MiMi MiMi is offline
Membru
Invatzacel

Default Nici nu-i sigur....

S-a mai discutat despre asta pe forum. Daca trebuie sa mergi in alt oras, te costa mai mult decat traducerea. Se pare ca in State nu iti mai e de mare ajutor, asa ca 2 traduceri legalizate sunt suficiente: una la ambasada si una sa o ai cu tine.
Old 08-03-2004, 11:15 AM
Emy Emy is offline
Profesor
Forumo-dependent

Nu trebuie sa te duci in alt oras.
Eu am fost la primaria din orasul meu actual, am achitat 5.000 lei (anul trecut) si a fost trimis de ei la primaria unde m-am nascut.
A durat cam 2 saptamani pana mi-a venit noul certificat.
Certificatul nou vine la primarie (starea civila), unde l-ai depus pe cel vechi.
Reply With Quote
Old 08-04-2004, 08:55 PM
Alin22 Alin22 is offline
Membru
Bobocel

Default alin22

mersi tuturor pt raspunsuri......
Reply With Quote
Old 08-15-2004, 04:27 PM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Simy, esti absolut certain ca nu mai trebuiesc traduse?
Si ca pot depune cererea la primaria orasului unde locuiesc acum?! N-as vrea sa mai fac un drum aiurea, la sute de km...
Old 08-15-2004, 10:44 PM
Simy's Avatar
Simy Simy is offline
Membru
Invatzacel

Da sunt absolut certain ca nu mai trebuie traduse certificatele internationale (doar sunt traduse ele in engleza si franceza). La ambasada iti trebuie doar copie xerox si originalul.

Sotul meu si-a scos certificat nou fara a mai face drum la sute de Km. In prima faza i s-a spus de la Oficiul starii civile ca nu se poate si ca trebuie mers in orasul in care te-ai nascut. Dar el stia sigur ca se poate si cand i-a zis tipei ca stie de la d-na X (sefa lor care este vecina cu noi) ca se poate tipa a dat-o la intors, ca se poate dar ca dureaza mai mult pana vine certificatul nou.
A completat o cerere tip si impreuna cu certificatul vechi le-a pus intr-un plic pe care tipa l-a stampilat si apoi l-a trimis(sotul) cu confirmare de primire la primaria din orasul in care s-a nascut. Parca a platit si o taxa de 5.000 lei pentru un timbru fiscal.
A asteptat cam 2-3 saptamani pana i-a sosit noul certificat. Vine tot la Primarie sau Oficiul starii civile din orasul in care locuiesti si il ridici personal de acolo.

Cel mai bine intrebi la Primaria din orasul in care locuiesti si vezi ce-ti spune. Teoretic si practic se poate, acum depinde, dupa cum vezi, de tipele cu care vorbesti acolo. Dar te duci la sigur si daca vezi ca nu vrea ii dai si o ciocolata poate o mai imbunezi.

Bafta.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules