Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Am cistigat Loteria Vizelor!

Cat costa primele trei luni in sua?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2004, 09:40 AM
Viorel C Viorel C is offline
Junior Member
Bobocel

Default Cat costa primele trei luni in sua?

Acum catava zile am primit plicul castigator (in mod neasteptat si nesperat) si am inceput deja sa ne facem niste probleme. Probabil ca daca urmaream sistematic acest forum mai dinainte, aveam deja multe rapsunsuri la framantari (dar cine stia ca vom castiga, dupa 4 ani de aplicatii). In fine. Inteleg ca nu sunt toate roz pe acolo si noi avand peste 40 de ani si fara nici o relatie in sua, ne gandim sa nu ne repezim. N-am vrea sa vindem nimic, sau cat mai putin din proprietati (estimate la 50-60k), sa stam cateva luni ca sa vedem cam cum sta treaba si daca e de noi, ne intoarcem, lichidam si apoi ce-o vrea dumnezeu.
O intrebare este cam cu cati bani trebuie sa mergem pentru aceste 3 luni. Stiu ca la canadieni se cere sa ai o anumita suma la sosire. E si aici ceva asemanator? Cam la cat se ridica cheltuielile in aceste prime trei luni, 4 persoane cu trai decent. Excludem avionul.
Alta intrebare: Pe forum zicea cineva ca daca faci dovada ca ai peste 20k nu ti se mai cere sponsor. Este intr-adevar valabil? Are vreo implicatie ulterioara lipsa sponsorului?
Multumesc.
Old 06-10-2004, 02:11 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA

Dupa ce treci de interviu si te vezi cu vizele in mana nu mai intereseaza pe nimeni daca mai ai vreun sfantz.La sosirea in State nu trebuie sa arati nici o suma nimanui-esti pe cont propriu.
Cat despre banii cheltuiti in primele 3 luni...problema este relativa,un raspuns clar nu cred sa existe,doar o estimare si un morman de pareri.
Noi am cheltuit,oricum,mult mai mult decat am fi crezut vreodata ca se poate cheltui intr-un interval atat de scurt de timp.Dar...depinde...de la caz,la caz.

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***

PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU.
Reply With Quote
Old 06-11-2004, 01:33 AM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default si noi

Noi inca nici nu avem 3 luni, mai avem 14 zile pana implinim 3 luni si am cheltuit 9000 dolari, dar nu vreau sa va sperii dar a trebuit sa ne luam 2 masini, avans la una 4000, la alta 2000, 2 asigurari masini, la una 675, la una 550, chiria, telefon, curent, mancare, ceva utile prin casa, ceva haine de serviciu si s-au dus....banii. Bineinteles ca poti reduce toate astea daca poti circula cu transportul in comun, la noi nu se prea poate sau, ma rog, ar fi foarte greu.
Asa ca...trebe bani.
Gianina
Old 06-11-2004, 05:41 AM
Europe's Avatar
Europe Europe is offline
Forumar fidel
Aspirant

Ai dreptate. De obicei in state vestice (CA, TX) sau FL o masina este ca aerul. In schimb in orase pe coasta de est (Boston, NY) transportul in comun e foarte bine organizat, accesibil, o masina e chiar inutila sau in plus. Parcarea costa de ex. $30 pe zi, iar traficul e imposibil.
Reply With Quote
Old 06-11-2004, 12:22 PM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default chiria

Gianina , cat e chiria , ca asta e cea mai spinoasa problema?
Old 06-11-2004, 04:12 PM
Europe's Avatar
Europe Europe is offline
Forumar fidel
Aspirant

Exista un site destul de bun (poate a fost deja mentionat, dar e bine sa se repete), un fel de Anuntul Telefonic online, cu apt de inchiriat (cautati la roommates, rooms to rent pt o camera cu inca cineva, de obicei studenti). De asemenea au si joburi etc.

Siteul: http://www.craigslist.org/ Este valabil pt mai multe orase mari din US. Filtrati informatia foarte atent, pentru ca sunt si anunturi aiurea, ca pe orice site free.
Reply With Quote
Old 06-11-2004, 05:49 PM
Sirod Sirod is offline
Forumar fidel
Profesor

Quote:
Originally Posted by europe
Ai dreptate. De obicei in state vestice (CA, TX) sau FL o masina este ca aerul. In schimb in orase pe coasta de est (Boston, NY) transportul in comun e foarte bine organizat, accesibil, o masina e chiar inutila sau in plus. Parcarea costa de ex. $30 pe zi, iar traficul e imposibil.
E adevarat ca nu iti trebuie masina in schimb diferenta se regaseste in chirie ...
Eu cred ca suma de aprox 10k este absolut reala. S-au dat costurile unei masini - eu pot da costul chiriilor din Queens - 1 bedroom = 1200$/luna + 1200 (min deposit - poate fi si 2 luni de chirie)+2000 (mobila minima si de proasta calitate)+utilitati (lumina, telefon, internet, cablu TV, mancare cu gatit acasa) - cred ca se ajunge pe la 10K.
Reply With Quote
Old 06-11-2004, 05:55 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default Re: chiria

Quote:
Originally Posted by Ruxandra
Gianina , cat e chiria , ca asta e cea mai spinoasa problema?
In zona asta chiriile sunt mai mari ca in Phila, de ex, sau ca in multe alte locuri pe unde mai avem prieteni. Astfel, 1 bedroom este de la 800-1200 iar 2 bedroom este de la 1200-2000. Noi am avut noroc ca am nimerit la chirie mai mica pentru ca locuim impreuna cu vara-mea, impartim chiria la 2 bedroom-uri si platim fiecare cate 500. Norocul este ca ea avea apartamentul inchiriat mai de mult(un an si ceva) si chiria este ceva mai mica(vreo 200) decat daca ai inchiria acum. Oricum, pentru voi nu e edificator cat e chiria prin alte parti, ca pe voi presupun ca va intereseaza sa mergeti unde este fiica voastra.
Gianina
Old 06-11-2004, 10:27 PM
Carmen76510's Avatar
Carmen76510 Carmen76510 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Poate pare hilar ce am sa intreb,dar cand vorbiti de o asigurare la mashina de 500 sau mai mult asta ce inseamna?mai exact este o asigurare anuala .lunara. sau cum?????????
Reply With Quote
Old 06-11-2004, 10:44 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default rasp

In Des Plaines, o suburbie de N-W a orasului Chicago, chiriile stau cam asa: 1 bedroom intre 700 - 900 iar cu 2 bedroom intre 800- 1200 si poate chiar mai mult in functie de zona, calitate si facilitatile ce le ofera..

Pentru ca veti fi la inceput, asigurarea pentru masina va fi putin cam scumpa. Eu am gasit o firma de asigurari unde lucreaza si ceva romani si platesc acum pe 6 luni de zile (liability bineinteles) 149 de dolari. Liability este o forma de asigurare ce iti asigura numai reparatiile unei masini in cazul unui accident. Spre exemplu daca tu esti de vina, ii repara numai masina celui ce ai "pocnit-o". A ta ... te descurci, cu bani din buzunar. Poate Gianina are asigurare FULL de asta plateste asa de mult. Daca ai avut accident incepe sa iti creasca suma pentru care o platesti pe asigurarea masinii. NU conteaza daca este FULL sau LIABILITY.

Numai bine!

Cezar
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules