Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2004, 11:04 AM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default cele mai ieftine bilete pana la NY

Cele mai ieftine bilete pana la NY sunt la POLISH AIR adica liniile aeriene poloneze.
Nu stiu daca au zboruri si in alte orasee din America , fiindca au am cerut NY.
Old 05-31-2004, 11:32 AM
Maximus's Avatar
Maximus Maximus is offline
Profesor
Forumo-dependent

cu plecare din Bucuresti ?

eu am auzit si de alte variante bune/convenabile si ca pret cu KLM (escala Amsterdam) si Austria Airlines (escala Viena) !
Reply With Quote
Old 05-31-2004, 11:37 AM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default rasp

Exista si British Airways care decoleaza de la Bucuresti cu escala la Londra. In functie de destinatia dorita alegeti compania care are pretul cel mai avantajos. Nu uitati ca preturile sint mai mari in sezon (vara si iarna de sarbatori).

Drum bun!

Cezar
Reply With Quote
Old 05-31-2004, 11:50 AM
Profesor
Forumo-dependent

Default Polish Airlines

Polish Airlines are plecare din Bucuresti cu escala la Varsovia , preturi mici si gasesti mereu bilete la ei, chiar si in sezon
Nu mai gasesc numarul de telefon , dar se poate afla sunand la 931.
Repet nu stiu daca si nici nu cred ca au alte curse dacat Bucuresti-New York si retur.
Old 06-01-2004, 08:17 AM
Delphy Delphy is offline
Junior Member
Bobocel

Puteti mentiona care este pretul concret? Eu am gasit cu 511 euro, intr-o singura directie pentru luna iulie (cu escala la Viena), insa nu pot face comparatie...
Reply With Quote
Old 06-01-2004, 08:18 PM
Profesor
Forumo-dependent

Default Polish Arlines

Eu am vrut sa cumpar prin Paralela 45 un bilet de avion NY-Buc si retur pentru cineva din USA si sa i-l platesc eu aici.
Paralela 45 mi-a oferit un bilet cu escala la Paris la 1350 de dolari , iar la Polish Airlines am gasit bilet NY -Buc si retur la 820 de dolari , deci o diferenta de 700 de dolari in minus.
Este adevarat ca daca cumperi un bilet de aici pentru cineva care vine din USA e mai scump decat daca persoana respectiva il ia de acolo , totusi diferentele acestea de pret spun ceva.
In ianuarie am rezervat prin Paralela 45 un bilet pentru mine care ar fi costat cu cateva sute de dolari mai mult decat cel oferit de Polish Airlines.
Sunati la toate companiile aeriene si la toate agentiile de turism si alegeti ce va convine.
KLM si British sunt foarte scumpe.
La Polish Airlines gasesti bilete mai mereu , chiar si in ultimul moment , pe cand la celelalte companii trebuie facuta rezervare cu mult-mult timp inainte.
Old 06-01-2004, 08:30 PM
Profesor
Forumo-dependent

Default bilete de avion

TAROM-ul este revoltator de scump , dar daca gasiti sa cumparati un bilet de grup , adica vreo 5-6 persoane , va face reducere de vreo suta de dolari cu aprobarea directorului de la TAROM .
Deci trebuie sa va cuplati mai multe persoane si sa faceti cerere la directorul de la TAROM , in care sa solicitati bilete de grup.
Old 06-01-2004, 11:27 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
In ianuarie am rezervat prin Paralela 45 un bilet pentru mine care ar fi costat cu cateva sute de dolari mai mult decat cel oferit de Polish Airlines.
Si normal sa fie asa, doar trebuie si cei de la Paralela 45 sa incaseze un comision de cel putin 30% !
Quote:
TAROM-ul este revoltator de scump , dar daca gasiti sa cumparati un bilet de grup , adica vreo 5-6 persoane , va face reducere de vreo suta de dolari cu aprobarea directorului de la TAROM .
Compania aeriana Tarom nu mai efectueaza zboruri transatlantice. Cumparand de la ei, veti zbura cu un avion Tarom undeva in Europa, iar de acolo veti lua catre US un avion al unei companii de la care achizitioneaza Tarom-ul biletul. La pretul cerut de compania respectiva, se adauga cel putin 200$, bani retinuti de catre Tarom pentru zborul efectuat de ei.

Cel mai bine este sa cumparati biletele direct de la birourile companiei aeriene (British, AirFrance, KLM, Austrian, Lufthansa, samd), evitand in felul acesta plata comisioanelor pentru diversi intermediari. Este adevarat, biletele cumparate in US de la agentii de voiaj nu difera prea mult de cele cumparate direct de la companiile aeriene, insa ei isi iau comisionul de la compania aeriana si nu de la cumparatorul biletelor. Ceea ce nu se intampla si cu agentiile de voiaj din Romania.

Drum bun !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 06-02-2004, 08:50 AM
Maximus's Avatar
Maximus Maximus is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Re: Polish Arlines

Quote:
Originally Posted by Ruxandra
KLM si British sunt foarte scumpe.
ciudat. chiar am vorbit in ultima vreme cu ceva prieteni de pleaca spre NY si ziceau ca este acelasi pret prin KLM ca si prin Austria Airlines (in jur de 700 $ dus intors)
Reply With Quote
Old 06-02-2004, 10:32 PM
Dragos Dragos is offline
Membru
Invatzacel

Dar numai dus?
D.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules