|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Analizele medicale la Centrul Medical Unirea
Pe 06 Mai, impreuna cu sotul meu am efectuat cu succes vizita medicala la Centrul Medical Unirea.
La ora 9:10 am parcat masina in parcarea cu plata de linga Intercontinental iar la 9:20 eram deja in fata ghiseului(str. Batistei, nr. 9, et. 8, ap.31) unde predam d-nei asistente formularele pt analize(pe care le-am primit in plicul 2), adeverintele de la medicul de familie in care se specifica faptul ca nu suferim de boli psihice si cronice, adeverintele cu vaccinurile, pozele si pasapoartele. Ne-a rugat sa semnam(semnatura din pasaport) pe fiecare din cele 4 poze tip pasaport pe care le aveam fiecare din noi si ne-a rugat sa asteptam. In 5 minute a venit doctorita (o tipa foarte draguta si amabila) si ne-a chemat pe rind in cabinet. Ne-a luat singe, ne-a intrebat daca am fost operati vreodata, daca suferim de diverse boli(diabet, epilepsie, gastrita ....) si ne-a facut trimitere pt radiografii la CMDT in Unirii. Pt ca eram din Cluj s-o fi gindit ca nu stim foarte bine Bucurestiul, asa ca ne-a desenat pe spatele biletului de trimitere la radiografii si o schema ca sa stim cum ajungem acolo. Oricum a fost foarte simplu pt ca CMDT este in aceeasi cladire cu Optinova si cum ajungi in Unirii vezi de departe in dreapta peste Dimbovita cladirea pe care scrie Optinova. Inainte sa plecam de la Centrul Medical Unirea am platit cite 55USD pt analize fiecare iar eu am mai platit in plus inca 5USD pt un vaccin antitetanos(vaccinul asta trebuie facut odata la 10 ani.... sotul meu a fost operat in 2001 de apendicita si doctorita zicea ca la operatie se face si vaccinul asta, asa ca el a scapat de intepatura ). Se poate plati si in USD si in lei. La plecare ni s-a spus ca la ora 15:00 sa ne prezentam dupa rezultatele analizelor, aducind cu noi si rezultatele radiografiilor facute la CMDT. In max 20 minute am ajuns la CMDT in Unirii si acolo in alte 20 - 30 de minute aveam rezultatele in mina. Aici am platit cite 200.000 pt fiecare. Pt c-am vazut pe forum niste intrebari legate de modul in care decurg analizele medicale, trebuie sa precizez ca la Centrul Medical Unirea nu ne-a dezbraca deloc ... doar ne-a luat singe, iar la CMDT cind am facut radiografiile ne-am dezbraca pina la briu. Daca cineva mai are vreo intrebare il rog sa scrie aici. Bafta tuturor, --alina
Display Modes | |
|
|