|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Se poate plati in lei la Centrul Medical Unirea? Se poate plati in lei la Centrul Medical Unirea ? Multumesc anticipat pentru raspuns. 
				__________________ Audaces fortuna juvat-norocul ajuta pe cei indrazneti. Ruxandra | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Se poate plati si in lei si in $. Cum vreti voi. Bafta! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Se plateste in lei fara probleme. Sa suni inainte cu cateva zile sa te programezi. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  va rog spuneti-mi  cam cat costa : va rog spuneti-mi  cam cat costa : 1.-Vizita medicala 2.-taxe la ambasada(interviu) 3.-alte taxe | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   este discutat pe forum mai pe larg . oricum ,per total , examenul medical e cam 50 de euro de persoana .taxa de interviu e 755 de $ de persoana. alte taxe nu sunt. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Numai la vizita medicala ma pot referi, pentru ca am facut-o in 22 ianuarie   . Pentru mine si sot am platit : 49 E * 2= 98 E 40 RON -1 vaccin antitetanos 20 E * 2 = 40 E -2 vaccinuri pentru primele 3 boli (pojar , rubeola si inca una) Radiografia : 30 RON / persoana. Cam astea sunt costurile, depinde ce nu aveti in lista de vaccinuri . Bye  | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 11:20 AM | 
| Analizele medicale la Centrul Medical Unirea | Alina | Interviul | 34 | 10-20-2004 10:15 AM | 
| Vizita medical la Centrul medical Unirea | Crenguta | Am cistigat Loteria Vizelor! | 3 | 11-28-2003 11:15 AM | 
|   |