![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]()
O lectura utila pe tema asta e site-ul monster.com, difera resume-ul aici de cv-ul din ro; e bun si pt intention letter, cover letter etc.
Asa stiu si eu cv, cum a zis Cezar, singura diferenta ca am mai pus un titlu: OVERALL WORK EXPERIENCE, la care am insirat concret ce stiu sa fac. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma gindesc ca decit sa punem fisierul word al acelui resume generic care poate fi copiat de pe forum si ajustat in word mai bine punem exemple clare de resumeuri ale noastre care au lucrat pentru noi.
Am sa il caut pe al meu si sa il pun aici.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
PS. eventual ma gandesc ca acest subiect ar trebui mutat in forumul Locuri de munca. |
|
||||
|
||||
![]()
prima data cand a fost nevoie sa am un resume a fost in America, asa ca, am trecut si eu prin faza, cum sa-l concep si ce sa scriu in el. Asa ca am mai si intrebat. Iar Duduca, draguta ca intotdeauna, m-a ajutat si mi-a oferit un link de unde poti sa te inspiri in crearea unui resume, link pe care vi-l dau si voua acum:
http://www.jobbankusa.com/resumewrite/ResumeTemplates/ Ce e bun la acest link este ca are resume-urile grupate pe categorii, in functie de postul la care aspiri. Daca te duci insa sa lucrezi intr-o munca in care nu se cere chiar atata calificare, de ex, la magazine sau supermarket, nu ai nevoie de resume ci completezi pe loc aplicatia lor. Ce e foarte important de retinut este sa va gasiti 3 persoane(nume, telefon, adresa e-mail), vorbitoare de limba engleza, care sa poata da recomandari despre voi. Astea se cer si la angajarea in urma unui resume si la angajarea in urma unei aplicatii. Multa bafta tuturor, Gianina
|
|||
|
|||
![]()
Au functionat dupa 2 luni si cam peste o mie de aplicatii (cam 5 interview-uri in persoana si nu mai stiu cite la telefon). Sper sa ajute pe careva si bafta.
=============== Quote:
Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta e cel mai recent resume al meu (2002) care mi-a adus un job de Sr. Tech Support in combinatzie cu o recomandare din partea unui fost coleg american de la Astra Zeneca. Un atu a fost faptul ca am terminat management iar postul cerea cunostintze/pregatire in management.
Quote:
|
|||
|
|||
![]()
Cum ar trebui sa imi alcatuiesc resume-ul ca sa pot aplica ptr diverse job-uri pe internet inca fiind in Romania?Ce as putea trece la adresa, datele actuale? si apoi sa explic cumva in cover letter ca voi ajunge in America la data cutare, respectiv ca voi fi available incepand cu...?
Poate cineva care a procedat astfel ar putea sa-mi dea o idee. ![]() ![]() Multumesc anticipat. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Model oferta de munca | Shaguna | Mica publicitate - oferte si cereri | 0 | 11-03-2004 03:43 AM |
model de declaratie, va rog | Sucaelv | Interviul | 1 | 10-05-2004 08:05 AM |
claudia tirca | Claudia_Tirca VN | Interviul | 8 | 03-12-2004 04:13 PM |