BUNA, DRAGI LOTERISTI ! as vrea sa va spun si eu povestea mea in legatura cu interviul pe care l-am avut pe data de 02.03;in primul rand , l-am trecut cu bine si nu am avut AOS ,am avut cont de 17mii dolari ,noi fiind 3 persoane.Pe langa extrasul de cont am avut o asa numita ''declaratie'' semnata de parintii nostri si de noi in prezenta notarului,care ne-a costat ~300.000 lei.In declaratie se spunea ca parintii ne dau 10 mii dolari cadou si nu au pretentie sa-i dam inapoi.Textul declaratiei l-am avut de la Daniela Gianina,si-i multumesc frumos inca o data.Interviul l-am dat la ghiseul 6 unde am dat de blonda ,normal.Cealalta nici nu era.M-a luat f.dur de la inceput deoarece eu cand am trimis fornularele din primul plic, nu le-am trimis pe cele originale care aveau 2004 inscris pe ele.Le-am scos la imprimanta completate si le-am trimis.M-a pus sa-i explic asta si m-am blocat ,eu si uitasem.i-am zis ca am facut copii de teama sa nu gresesc cand le completez si apoi nu mi-am dat seama si le-am pus pe celelalte in plic.A insistat mai mult pe asta si m-a mustrat suficient cat sa ma pierd cu firea.M-a mai intrebat cu cate scrisori am aplicat si daca recunosc semnatura.In rest nimic deosebit in afara faptului ca ,desi am avut actele asezate in ordine in dosar ,cand mi le -a cerut tot m-am incurcat putin,dar ea parca chiar asta incerca.Apoi ne-a zis ca vom pleca in sua dar sa fim mai atenti cand completam alte acte. am asteptat pana ne-a chemat consulul care era o tinerica f. draguta ,ne-a pus vreo 3 intrebari simple si gata.AM IESIT ATAT DE EPUIZATI DE ACOLO CA AM SI ''UITAT'' SA NE BUCURAM. Asta a fost tot ,multumim pentru cele gasite pe acest FORUM pt ca ne-au folosit enorm ,facandu-ne cunoscuta atmosfera de acolo.DOAMNE AJUTA SI MAI DEPARTE ! P.S. Privind in urma constat ca nu sunt motive sa fiti emotionati dar....e inevitabil.