|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
50.000 lei/pag -> Traduceri autorizate Eng<->Rom
TRADUCATOR AUTORIZAT, EXPERIENTA DOMENIUL JURIDIC.
ASIGURAM LA CERERE SI LEGALIZAREA NOTARIALA. BUCURESTI, Cal. Grivitei TEL: 222.17.16; 0724.920.475 |
|
|||
|
|||
Recomandare
De curand am apelat la Mihaele si v-o recomand cu caldura. Face treaba repede si bine. Si destul de ieftin. Eu unul am fost foarte multumit si ma simt dator si fata de ea si fata de voi sa o recomand..........
|
|
|||
|
|||
Hola....ma intereseaza asa ceva ......nu am tradus nimic pana acum....asa ca suntem interesati..........tel.:0726 105351 - Dristor...... o sa incercam sa va contactam....avem interviul pe 09.09.2004....July Buly...
|
|
|||
|
|||
Si eu o recomand cu caldura pe doamna Mihaela. Traduce repede si bine, iar legalizarea notariala este intre 75.000 - 115.000 lei/document, depinde de notarul la care alegi sa mergi, dintre cei cu care lucreaza ea.
Bafta!
|
||||
|
||||
Unde pe calea Grivitei? Poti sa ne spui si noua te rog?
Multumim |
|
|||
|
|||
Pe aproape de Gara de Nord, pe linga muzeul CFR, parca. Iti spune chiar ea, la telefon.
Bafta!
|
||||
|
||||
50.000 pe pagina nu e scump deloc. Eu am tradus o diploma si mi-a luat 100.000 pe pagina. O sa apelez si eu la serviciile acestui traducator cu restul de acte.
|
|
|||
|
|||
........da.....de acolo venim acum si este ADEVARAT - 50.000 lei/pag.......iar legalizarea se face la un notariat de la Muncii cu 75.000 lei/lucrare........suntem inh focuri mari...TINETI PUNMII SI RUGATI-VA PENTRU NOI ...... July Buly.....
|
|
||||
|
||||
Multa bafta sa aveti , consulatul sa fie-n toane bune ,iar pe 9 sept sa fie "chef de chef ".
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|