Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Apropo > Mica publicitate - oferte si cereri

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2003, 09:37 PM
Mihaiu Mihaiu is offline
Junior Member
Bobocel

Default Traduceri autorizate acte loteria vizelor. OFERTA TOAMNA!

Traduceri autorizate documente loteria vizelor (certificat nastere, certificat casatorie, evaluare apartament, acte vinzare-cumparare, livret militar, diplome bac, diplome licenta, caziere, situatii financiare client, etc). PRETURI PROMOTIONALE! Reduceri pentru volum mare de acte! Asiguram la cerere si legalizarea notariala. Relatii: Mihai la adresa de e-mail: [email protected]
Reply With Quote
Old 09-23-2003, 09:21 AM
Cristyle Cristyle is offline
Junior Member
Bobocel

Default Concurentza - economie de piatza

Si cum totzi ne indreptam spre State, o tzara in care concurentza reprezinta principalul parametru care determina legile economiei de piatza, va rog pe totzi (cei din Bucuresti) sa luatzi in considerare urmatoarea oferta pentru traduceri si legalizari.

Noi (eu si cu sotzul meu) nu avem alt interes in acest lucru decit acela de a sti ca aceia care vor veni dupa noi vor beneficia de cea mai buna oferta. Am cautat si noi destul si nu am gasit ceva mai fain.

Contactatzi-o pe doamna ANCA VUSCAN la tel: 0722-783-389 si suntem siguri ca vetzi fi multzumimitzi de pretzurile faine, de promptitudinea si seriozitatea acestei doamne dragutze. Dumneaei va va traduce actele si va va trimite la un notariat la fel de fain.

Va dorim mult succes si o viatza mai buna !

Cristina & Mihai Antonescu
Reply With Quote
Old 01-22-2013, 12:54 PM
Elizuca Elizuca is offline
Junior Member
Bobocel

Default Traduceri legalizate in Bucuresti

Salut,
Caut un traducator de limba engleza sau un birou de traduceri in Bucuresti pentru un dosar de emigrare. In principal am nevoie de traducerea actelor de studiu. La acestea o sa se adauge niste contracte, adeverinte, probabil cazier, scrisori de recomandare. Momentan sunt in stadiu de informare si cautari pentru niste preturi mai decente. Am gasit cautand pe net, printre altele, site-ul asta vezi link
A mai lucrat cineva cu ei? Preturile sunt dubios de mici fata de ce am mai gasit pe net. Ma tem sa nu fie si calitatea pe masura.
Ce ar trebui sa stiu / sa intreb inainte de a lua o decizie? Am inteles ca principalul aspect la care trebuie sa am grija este ca traducatorul sa fie autorizat. Pe pagina lor de contact e trecut un nume si un nr de autorizatie. Unde pot sa verific acest numar daca este real?

Last edited by Aramis; 01-22-2013 at 01:20 PM.
Reply With Quote
Old 01-22-2013, 12:58 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

�n primul r�nd, despre ce fel de emigrare vorbești?

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Old 01-22-2013, 04:20 PM
mititelu mititelu is offline
Junior Member
Bobocel

spune-mi despre ce preturi este vorba si te pot ajuta cu o comparatie. Sotia lucreaza ca traducator in Baia Mare.
Reply With Quote
Old 01-22-2013, 04:54 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

că parcă de prețuri nu mai poate dormi. a dat cu spamu' ș-a plecat...

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules