Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Interviu 2 Decembrie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2003, 06:40 PM
Florina Ion Florina Ion is offline
Membru
Bobocel

Default Interviu 2 Decembrie

Am terminat pregatirile pentru ziua cruciala, care va fi pe 2 decembrie, dupa Ziua Recunostintei si Ziua Nationala cred ca suntem primii in lina frontului.Nu mai am emotii, le-am terminat eu pe ele si ma bucur ca nu si ele pe mine.Am oricum o buba dar voi merge la interviu si voi vedea, nu am primit cazierul din Israel si astazi ambasada israeliana mi-a sugerat sa sun de abia peste 2 saptamani !!! cu toate ca speram ca astazi sa-mi dea actele, nu s-a intampalt si nici timp nu m-ai am sa cer o noua reprogramare si chiar nu vreau.
Daca m-ai sunt alti luptatori pentru 2 dec. sa ne vedem cu bine saptamana viitoare.
Reply With Quote
Old 11-27-2003, 06:52 PM
Carmen Carmen is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Default BAFTA!

Pe 2 dec sunt in zona la Centrul medical Unirea pt vizita medicala.
In asteptarea rezultatelor voi sta in zona consulatului. stiu ca este si Karina pe acolo la interviu si vrem sa ne intalnim.
Asa ca s-ar putea sa ne gasim prin zona.
Inca odata multa bafta!
Asteptam povestea unui nou castigator!
C.
Reply With Quote
Old 11-27-2003, 07:16 PM
Membru
Bobocel

M-ar bucura sa te intalnesc si sa am si o poveste cu final fericit. Nu sunt din Galati, dar am locuit multi ani acolo si cine stie poate suntem chiar cunostinte mai vechi si poate in viitor facem in State cluburi zonale de origini sau de foste domicilii. Capul sus la vizita medicala, daca te stii sanatos nu ai de ce sa-ti faci probleme.Mai pregatesteti ceva banuti in plus daca ai copii ca s-ar putea sa aiba nevoie de niscaiva vaccin ce nu se face pe plaiuri mioritice.Probabil ca noi suntem mai tari ca viruseii.
Reply With Quote
Old 11-27-2003, 08:17 PM
Maria Maria is offline
Junior Member
Bobocel

Sunt Karina Maria si cand am scris mesajul de inceput va spuneam ca atunci cand o sa am noutati o sa va spun.
Acum pot sa va spun ca am interviul pe 2 Decembrie, azi am trecut cu bine de vizita medicala - la Centrul Medical Unirea pentru care numai cuvinte de lauda, la recomandarea Danielei_Gianina careia este prea putin sa spun doar ca ii multumesc pentru cate face pentru noi si care este atat de draguta ca traieste din nou momentele de dinainte de interviu la propriu mai ales ca eu eram destul de stresata.
Sper sa fie bine si voi reveni dupa 2 Decembrie cu amanunte.
Numai bine
Cu drag Karina Maria
Reply With Quote
Old 11-27-2003, 11:51 PM
Membru
Bobocel

Lucruri frumoase se vor petrece in continuare, asa ca trebuie sa fim increzatori, totul va fi bine suntem primii spargatori de gheata ai lunii decembrie, precedati de sarbatori bineinteles.
Reply With Quote
Old 11-28-2003, 10:43 AM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA

Va tinem pumnii !!!

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***

PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU.
Reply With Quote
Old 11-28-2003, 11:22 AM
Daniela's Avatar
Daniela Daniela is offline
Membru
Invatzacel

fetelor, multa bafta la interviu si v-asteptam cu vesti bune si cu povestea voastra!
daniela
Reply With Quote
Old 12-02-2003, 02:39 PM
Luci Luci is offline
Junior Member
Bobocel

Asteptam si noi sa vedem cum a fost Florina!

Maine avem noi...brrrrrrrr....
Reply With Quote
Old 12-03-2003, 12:20 AM
Membru
Bobocel

Nu va pot impartasi o bucurie, semnatura mea a fost contestata de consul,
sunt foarte suparata si voi actiona in consecinta pentru faptul ca m-au jicnit, punand la indoiala corectitudinea mea, prin explicatii nefondate ca sematurile pentru ei nu se aseamana. Daca m-ai sunt si alte persoane in atare situatie le invit sa discutam. Consider ca simpla comparatie intre o sematura si alta nu este relevanta pentru identificarea unei persoane existand intodeauna mijloc de interpretare. In rest toate documentele au fost bune, nu acuz pe nimeni numai ca toate acestea i-ti dau viata peste cap, copiilor le trezesti sentimente de indoiala si nedreptate, pentru ca nu po-ti sa-i tarasti prin vizite medicale, cozi la pasapoarte, ambasada, fara sa le explici ce se intampla cu viata lor, ca-si vor schimba prietenii, ca vor cunoaste o adevarata democratie, neframantata de problemele tranzitiei, etc. si pentru ca apoi sa pici de fraier tu ca parinte, ca nu ai fost in stare sa semnezi o hartie sau ca nu poti "reproduce" toata semnatura.Poate numai cei "specializati" pot face asta !?
Bafta multa viitorilor.
Reply With Quote
Old 12-03-2003, 12:33 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Offff,Florina,imi pare asa de rau....
Daca e ceva ce pot face,te rog sa-mi spui.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules