|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Are cineva interviu in decembrie?
Buna!
Sunt Livia si am interviu in decembrie si as dori sa stiu daca mai are cineva in decembrie, sa i-mi gasesc un coleg (colega) de suferinta. |
|
|||
|
|||
Si eu am in decembrie .. dar u in ce zi ai ... ca decembrie e mare ..
eu am in 16 decembrie Sa auzim numai de bine |
|
|||
|
|||
Salut,
in 4 dec. voi avea interviul. Sa auzim numai de bine! |
|
|||
|
|||
interviu 3 dec
salut si noi avem interviul pe 3 decembrie, 9:30 AM (o sa va povestim o data cum ambasad a ne-a anuntat ca ne-a mutata interviul pe 31 dec si pe urma iar pe 3)
in afara topicului: am sunat la ambasada si chiar dc ai facultate tot iti trebuie si diploma de bacalaureat - obligatoriu (pt aplicantul principal) bafta |
|
|||
|
|||
Ce vrei sa spui Luci, ca au schimbat data interviului )informatiile telefonica nu corespundeau cu cele din cea de a doua scrisoare?
|
|
|||
|
|||
cum a mers interviul?
|
|
|||
|
|||
nu, uite cum a fost inainte sa primim plic2 care ne-a venit la sf saptamanii trecute, am trimis mail la KCC si ne-au raspuns ca avem interviu pe 3 dec, apoi ne-au mai trimis peste o saptamna doua oinca un mai sa ne spuna ca avem pe 31 dec ...va inchpuiti ce nedumeriti eram noi, si peste vreo 2 zile ne-au scris iar ca e pe 3 dec...
) |
|
|||
|
|||
interviu...
...pe 8 decembrie
case number 128xx Bafta tuturor Carmen |
|
|||
|
|||
Carmen ai primit plicul al doilea? Pt. ca am putea merge la analize impreuna?
|
|
|||
|
|||
Livia,
Din pacate inca nu am primit al doilea plic.Inca il mai astept. Am confirmare pe mail de la KCC ref data interviu. Te anunt in momentul in care il primesc Ne mai auzim Carmen |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|