Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Interviu 17 noiembrie trecut cu succes!!!!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2003, 01:39 PM
Nicoleta Nicoleta is offline
Membru
Bobocel

Default Interviu 17 noiembrie trecut cu succes!!!!

Dragii mei loteristi,

stiu ca nu e locul potrivit sa postez povestea mea de la interviu, dar Alex ma va scuza si ma va intelege ca doresc sa fiu utila cu ce am trait si eu!
Voi sari peste partea cu plicurile, cand le-am primit si analizele caci sunt suficiente informatii pe forum si am mai scris despre ele si voi trece direct la dimineata zilei de 17 noiembrie(ziua norocoasa a lui Cezar! l-am rugat sa mi-o imprumute si mi-a folosit. Ii multumesc din nou!).
M-am prezentat la ambasada, la ora 8 asa cum spunea pe invitatie, increzatoare si cu un zambet pe care mi l-am exersat in permanenta pana la intalnirea cu consulul, pe soldatii de prin ambasada. Atmosfera era prea apasatoare..si m-ai erau 3 familii si un tip. Verificarea actelor a avut loc la ghiseele 5 si 6, iar interviul la ghiseul 5.
Am avut "onoarea" sa pic la domnisoara blonda ( care scuzata sa imi fie expresia, cred ca doarme de multa vreme singurica!!!!) si care a inceput sa urle la mine, ca nu sunt actele aranjate asa cum era specificat. Total gresit, dar ea avea un numar de prezentat, si am ajuns la concluzia ca e o tactica de destabilizare si in caz ca in acte se strecoara mici "ascunzisuri" te pierzi si te dai de gol! Cer AOS-ul si adresa din acelasi stat!
Eram asa de calma.....si am inceput sa ii dau actele in ordinea ceruta de ea. O interesa suportul material: 5.600 usd care m-a intrebat de unde ii am. Jumatate de la familie si jumatate de la o prietena ...aha deci sunt imprumutati si trebuie sa ii dai inapoi! Eronat, i-am aratat o scrisoare de justificare si i-am inchis gura! Am avut si un aos de 41.000 usd...si nu mi-au fost bune pozele si mi-a spus ca daca trec de consul sa ma duc sa fac altele! OK si am luat loc pe scaun!
A inceput interviul cu familia din Baia Mare, apoi eu si nu a durat mai mult de 2 minute. Am vorbit in engleza cu un zambet imens si chiar si blonda a catadicsit sa imi zambeasca.Devenisem mai simpatica!
M-a intrebat: daca am fost vreodata maritata.....ce lucrez in Romania...si de unde il cunosc pe sponsor ...a fost placut impresionat ca el si sotia lui au fost colegii mei in liceu....
Mi-a spus ca nu ridic nici o problema, sa merg sa fac pozele si sa revin in 20 de minute. La ora 11 ieseam din ambasada cu plicul in mana!!! Ma astepta un soare asa de zambitor!!!!
Stiu ca acum nu pot spune decat ca a fost usor, dar in stresul meu anterior interviului, m-am gandit sa fiu calma si mi-a ajutat foarte mult, faptul ca eu nu ma duceam sa cersesc nimic de la ei..ci dadeam curs unei invitatii si ca ma intalneam cu ei la jumatatea drumului. Nu putea sa imi ia nimeni capul si nu trebuia decat sa fiu increzatoare in mine ceea ce sfatuiesc pe fiecare sa faca. Nu sunt zei ci doar niste oameni care verifica acte.
Poate e mai complicat pentru cei care au proprietati caci am vazut ca i-au verificat multa vreme pe cei care aveau acte de acest gen...
Mi-a fost mila de o familie care a fost refuzata pe motiv de semnatura, si dupa ce au cheltuit atatia bani(platisera si taxa!)...nu pareau tocmai instariti, domnul decent i-a rugat sa se apeleze la o expertiza grafologica, dar d-ra blonda i-a spus sec sa nu se mai umileasca si sa incerce si alta data!!
A mai fost o familie de tineri care s-au casatorit dupa plicul al doilea, si d-ra incerca sa ii intimideze spunand ca pozele ar fi trebuit sa fie facute cu o camera digitala sa fie si data, desi erau prieteni din 1900 toamna...au trecut si ei!!!
Plec in Philla la sfarsitul lunii ianuarie....ii multumesc "sefului de trib" Alex&frientz ca usureaza soarta multor oameni ce doresc sa cucereasca vestul salbatic.......
Daca suntem sanatosi..restul vine de la sine...
Nicoleta
Reply With Quote
Old 11-23-2003, 05:54 PM
Luci Luci is offline
Junior Member
Bobocel

Default scrisoare de justificare

te-as ruga mult spuenm ce scrisoare de justificare ai avut opentru bani. eu si sotia mea (de-abia ne-am casatorit si nu avem poze digitale, dar sper sa trecem de chestia asta) avem banii toti de la parinti si am sunat la ambasada si spuneau sa facem o declaratie la notar ca e donatie, dar notarii spun ca aceasta e o donatie, asa ca ne-au cerut comision de aproximativ 300 USD. Am sunat din nou la Ambasada si le-am explicat situatia si ne-au zis sa venim asa si in cazul in care consulul o sa vrea declaratia atunci o s-o facem. Asa ca te rog mult spune-mi sub ce forma ai justificat tu banii?
Reply With Quote
Old 11-23-2003, 07:52 PM
Nicoleta Nicoleta is offline
Membru
Bobocel

Default justificare

Asa cum bine ai citit le-am spus ca jumatate sunt de la parinti si aveam pregatit textul real care este ca ai mei nu economisesc in banci ci la saltea ca au trait fenomenul Dacia Felix si e normal sa aiba reticente, desi nu da bine sa ponegresti sistemul chiar daca vei pleca.
Scrisoarea a fost facuta pentru 3000 de usd si e real ce am facut, prietena mea a facut-o oficial cu antetul firmei la care lucreaza si a spus ca e o mare onoare pentru ea sa imi acorde acest suport pentru a face primii pasi in usa. Au fost periati un pic americanii la orgoliu.
Auzisem si eu tot felul de povesti ca daca mi i-au dat parintii trebuia sa justific care vaca o vanduse dar era aceeasi chestie cu taxele de notariat uriase. Pana la urma tot omu care a muncit o viata are niscavai bani..asa ca nu aveau ce sa imi spuna.
Important e sa nu ai minciuni si sa incerci sa le acoperi ca te dai de gol.
Sa ai raspuns pentru fiecare intrebare..si sa nu te pierzi, chiar daca pare a fi ultima ta sansa!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules