|
||||
|
||||
INAINTE DE MARELE 'HOP"...
Dragi prieteni,mai avem doar 4 zile pana la interviu(eu,sotul si fetita de numai 7 anisori) si, in avanpremiera ,m-am gandit sa fac un lucru putin obisnuit:aprope toti isi exprima multumirea DUPA-ei bine, eu mi-am zis sa o fac INAINTE,pentru ca, vorba aia...nu se stie niciodata(sunt mai pesimista zilele astea si pun raul inainte)...
Asadar,vreau sa-i multumesc inca o data lui Alex-pentru ca, daca nu ar fi existat, ar fi trebuit sa-l inventam si ar fi durat prea mult...unde mai pui ca nu se stie ce ar fi iesit.. Vreau sa va multumesc si voua, cei care v-ati "agitat" pe acest forum de milioane,in special acelora cu care m-am mai "ciufulit"din cand in cand,pentru ca, iata, datorita voua am devenit mai puternica, mai intelegatoare si mai dornica de a face lucrurile asa cum cere la carte. Si aici o amintesc pe Daniela-Geanina, careia ii doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa o ocroteasca si acolo, departe de tara ! Ii multumesc si lui Mike-pentru sfaturi si incurajari sosite exact cand era mai mare nevoie de ele!-nu te-am uitat, Mike...prietenii stiu de ce... :P Nu in ultimul rand,bineinteles, le multumesc sponsorilor si prietenilor din Chicago-cheile cu care cred ca voi descuia lacatul,chei pe care le credeam pierdute..noroc cu Alex, care m-a batut destul la cap incat sa vad, in final, care este realitatea... Dragilor,asa cum va spuneam, 4 zile ne mai despart de marele hop...am nevoie sa va stiu alaturi de mine-si..aveti incredere..eu una va voi spune exact cum a fost!!!
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|