Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Dimensiune foto digitala

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2003, 03:19 PM
Adi Adi is offline
Membru
Bobocel

Default Dimensiune foto digitala

Salut,
Am o intrebare: mi-am facut fotografie in format digital. Am adus-o la dimensiunile cerute (320x240pixeli), am verificat-o pe validatorul din site-ul de inscriere, mesajul a fost fotografie corespunzatoare, dar dimensiunea ei este mai mare de 62,5kbit. Ce sa fac? La dimensiunea ceruta de ei nu ma pot incadra cu marimea maxima ceruta. A mai intalnit cineva aceasta problema? Cum o rezolv?
Vreau sa va mai atentionez asupra unui lucru: atentie la nou cod postal.Se poate lua de pe internet. Cineva de la posta mi-a zis ca sunt factori postali care nu distribuie corespondenta daca nu apare pe plic noul cod postal. Asta e valabil pt. cei ce vor castiga.
Bafta tuturor!!!!!
Reply With Quote
Old 11-10-2003, 03:21 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Trimite-mi mie poza la shaguna@earthlink.net si ti-o micsorez ca marime a fisierului.
Reply With Quote
Old 11-10-2003, 04:42 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Tzara lui Papura Voda

Tare ash vrea sa dau un postash in judecata pentru tampenia asta cu corespondentza pe codul vechi nelivrata ! Poate asha invatza si ei ca intrarea in Europa nu se face prin nesimtzire. Ash trimite o scrisoare cu confirmare de primire sau mai stiu eu ce iara formularul completat la posta l-ash trimite pe fax la destinatar doar ca sa existe o marturie a plecarii apoi ash urmari sosirea.
Sint curios daca Tembelica Postashul duce scrisoarea sau nu. Daca n-o duce il dau in judecata !
Daca o duce il bag in masa si il intreb de ce scrisoarea simpla nu poate fi tratata la fel ca si cea cu regim special in ceea ce priveste livrarea.
Unde esti tu Tzepesh Voda ?
Old 11-10-2003, 05:27 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default cod postal

Sunt de acord cu cele spuse de Alex ca e o mare tampenie, ba chiar i-as zice dobitocie sa nu-ti livreze corespondenta daca nu ai trecut noul cod postal.
Ei bine, vreau sa mai spun ceva. Eu cand am aplicat, anul trecut, am trecut la adresa mea si codul postal dar va rog sa ma credeti ca pe nici una dintre scrisorile primite de la KCC nu a fost trecut de acestia acest cod postal pe care eu il dadusem atat in scrisoarea de participare cat si la completarea formularelor din plicul 1. Si corespondenta mea a ajuns bine mersi la mine, asa cum ajunge orice corespondenta precum si toate reclamele si facturile pe care le primesc prin posta si la care nici vorba de acest cod.
Deci eu nu cred ca este posibil sa se intample aberatia nelivrarii corespondentei in lipsa codului postal.
Dar, ca sa fiti siguri ca ati facut tot ce se poate, iata adresa la care gasiti noile coduri postale:
http://www.posta-romana.ro/index.jsp...coduri_postale

Daniela
Reply With Quote
Old 11-14-2003, 01:09 PM
Magda Magda is offline
Junior Member
Bobocel

Habar nu am avut ca au schimbat codurile postale! Am trimis vederi,felicitari, scrisori...nimic nu a ajuns,pana ce am aflat de schimbare.
Deci, Nenea Postasu vrea coduri!!!!
Reply With Quote
Old 11-26-2003, 11:11 AM
CristiAlex CristiAlex is offline
Junior Member
Bobocel

Default Fotografii

Am vazut pe forum multa lume agitata cu privire la fotografie.Eu zic sa nu disperati si sa incercati la un studio foto din orasul dvs.Eu am fost chiar ieri si am gasit in Ploiesti, un studio foto unde angajatii stiau exact ce trebuie si nu m-a costat decat 80000 de lei cu tot cu discheta pebtru fotografie, e recomandat sa le luati pe discheta, nu orice scaner proceseaza foarte bine.

Succes
Reply With Quote
Old 11-27-2003, 12:52 PM
CristiAlex CristiAlex is offline
Junior Member
Bobocel

Default Oups!!!

Eu de bine ce ma bucuram ca am aplicat zilele trecute, mi-am dat seama ca am pus codul postal vechi, doar nu or fii cretini sa nu imi aduca scrisorile in caz ca...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules