|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Asistente medicale cu contract in SUA
N-am stiut unde sa incadrez stirea ,,se cauta asistente medicale pt. USA cu contract. (aviz amatorilor fara sanse la DV.)
www.omfm.ro/prima.html3 |
|
||||
|
||||
O noua rubrica ?
Poate la rubrica "Si ce daca ?"
De ce ? Simplu ! Iarasi simplu, la Alex totul e simplu ... E, ca de n-ash sti nu ash povesti ! Waifa mea ca orice sanitarista cu liceul sanitar terminat "a la Romania" si cu ani buni de experientza si ajunsa la gradul de asistenta principala, tot in Romania, NU A PUTUT FACE NIMIC IN AMERICA PE TEMA ASTA ! Si nu e singura ! Singura tzara de care stiu eu ca se poate intra in state si se poate lucra din prima ca asistenta este Filipine pt ca au acelasi curricullum (programa scolara) cu americanii . Desi la ora actuala in state este o lipsa acuta de asistente medicale - 80% si se ofera in unele cazuri si cite 10.000$ ca bonus la angajare, americanii nu se obosesc sa acorde prea multe sanse romancelor ! Decit daca trec iarashi prin scoala de parca corpul uman nu ar fi acelasi peste tot in lume iara gazele de la stomac nu tot in aghioase se transforma ..... V-a relatat de la fatza locului ... suparatu'
|
||||
|
||||
Cocurenta la -DV-
Da Alex, a fost si ca o provocare din partea mea sa vedem pentru posibilii candidati (sa fii convins ca vor fi f.f. multi la fel ca cei la cules capsuni sau broccoli pentru Spania )care este si pozitia voastra de acolo ! Totusi este o sansa si pentru ei, mai ales ca este organizata de minister,deci legal . De altfel ,,ALchimistul "-Paulo Coelho nu s-ar mai citi cu atita pasiune.
Asteptam si de la ei vesti dupa ce se vor instala pe posturi ! |
|
||||
|
||||
Discriminare ....
Oferta nu e valabila pentru "vechea garda" si tare ma intreb care ar fi diferentza intre cei care au facut 4 ani de liceu sanitar pe vremea lu impuscatu' si cei de acuma care dupa 4 ani de mate fizica sau mai stiu eu ce fac o postliceala de un an jumate sau cit o fi - categoric nu se compara si mai ales cind aduci si cel putzin 10 ani de experientza !
Quote:
In orice caz cine e selectzionat pentru un astfel de post o va duce foarte bine financiar : Quote:
Welcome to America where the customer IS ALWAYS RIGHT !
|
|||
|
|||
Sotia ta a terminat Liceul Sanitar si cum a ajuns asistenta medicala principala, ca fara cursul de echivalare intre cei cu L. Sanitar si cei cu postliceala organizat de MS+MEN nu puteai fi decat sora medicala?
|
|
||||
|
||||
Examene
Fi linistita ca si-a dat examenele de rigoare de a ajuns asistenta medicala principala ca altfel nu scoteam eu astea din burta de dorul de a ma da rotund.
Cit despre sora medicala probabil e ceea ce numim infirmiera si pentru aia nu trebuie nici un fel de scoala ci doar recomandari si pile ...
|
|||
|
|||
De linistita sunt de fapt linistit. Pe diploma respectiv atestatul pe care eu am primit-o cind am terminat Liceul Sanitar scria clar "oficiant sanitar" pentru absolventi de sex masculin si pentru celelalte sexe scria clar "sora medicala". Pana la infirmiera era cale... Dupa ce s-a desfintat modelul de Liceu Sanitar si s-a instituit Scolile Postliceale sanitare, Min. Ed. Nat + Min. Sanatatii au organizat un curs de 1 an de echivalare, in care s-a predat in nestire noile modele de studiu europene, inclusiv "nursing", dupa care abia atunci am primit o diploma pe care scrie ca sunt "asistent medical" cu curs de echivalare la Postliceala. Am o prietena care acuma s-a dus in State sa dea NCLEX, se pare ca ceva nu pusca la programa analitica, lipsesc ceva ore de Psihologie dar se poate. Si in alta ordine de idei, cum au plecat atatea asistente medicale din Ro in SUA la munca cu contracte pe termen limitat? Deci ceva trebuie sa fie... ceva ce voi nu ati gasit.
|
|
||||
|
||||
Quote:
In 1999 sora mea a plecat in Germania cu un contract pe 2 ani de zile, ca asistenta. Totul a fost ok, a putut sa lucreze fara probleme. Ulterior s-a casatorit cu un cetatean german de origine romana, si a primit drept de sedere si munca. Insa pentru a putea lucra in continuare, a trebuit sa mearga la scoala, sa isi ia si certificat "german". Adica a putut lucra bine mersi cu un simplu contract de munca, pe baza caruia a obtinut chiar si o viza, dar nu i-a mai fost permis sa lucreze dupa ce a obtinut dreptul legal de sedere acolo. In ce priveste US.. spitalele duc lipsa de RN. Daca cineva se angajeaza ca si RN, dupa 6 luni de zile de la angajare primeste un bonus substantial. Mai mult, daca a fost recomandat de cineva din spital, persoana care a facut recomandarea primeste la randul sau un bonus. Cel putin asa se procedeaza la Resurrection Healthcare, un sistem privat cu peste 20.000 de angajati.
|
|||
|
|||
In cazul ca este cineva pe forumul asta care si-a dat NCLEX-ul, sau vrea sa-l dea, am gasit un anunt (http://newyork.craigslist.org/jsy/hea/30383073.html
) despre cum poate sa-si rezolve problema vizei in continuare. "WE OFFER SIGN ON BONUS, RELOCATION FEE, IMMIGRATION AND ATTORNEY FEES, 401K, FULL BENEFIT PACKET (DENTAL,VISION,LIFE) IN A VERY PRESTIGIOUS HOSPITAL OF LOS ANGELES,WE HAVE NOT HAD ANY INS TURN DOWNS IN THE PAST 3 YEARS. WE SPONSOR IMMEDIATLEY. PLEASE SUBMIT YOUR RESUME TO: The Hiring Nurse Group Carlos Contreras (213) 484-9099 (310) 803-7490 [email protected] www.hiringnurse.com We speak Filipino,Turkish,German,Farsi,Hindu and Spanish! Call now! Compensation: $40,000 TO $65,000 PER YEAR This is a contract job." Am lipit si anuntul, in cazul in care link-ul expira. Sper sa ajute pe cineva! |
|
|||
|
|||
Si inca ceva: in cazul in care lipsesc cateva credite ( ca de ex. psihologia , in anuntul de mai sus) se pot lua si separat, la orice scoala de nurse de aici, nu costa o avere. Totul e sa ajungi in state.Bafta mare la toata lumea!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|