![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salutare!!!
Am o intrebare legata de livretul militar. Eu am fost declarat inapt pentru efectuarea serviciului militar din cauza unei afectiuni la un picior. Boala se poate vindeca intr-un interval de timp mai indelungat. Am primit livretul in 2002. Partea interesanta este ca faza cu boala a fost aranjata ca sa pot lua livretul. Intrebarea este ce sa scriu la rubrica din formularul DS care se refera la stagiul militar ca l-am satisftacut sau ca nu? In livret scrie despre boala de care"sufar" dar la o simpla consultare a analizelor de la Biomedica s-ar putea deduce foarte usor ca de fapt toata faza cu boala din livretut este o inscenare? Dupa cum vedeti oamenii daca nu au probleme si le creeaza la fel ca in cazul meu. Astept cu interes parerile voastre Bafta si multe succese!!! |
|
|||
|
|||
![]() Nu-ti face probleme legate de rezultatele analizelor de la biomedica! Pe ei ii intereseaza mult mai putin decat crezi tu starea ta de sanatate... important e sa nu ai boli contagioase (sida, tbc, hepatita, etc.) Parerea mea este sa scrii acolo adevarul - ma indoiesc ca vor confrunta livretul militar cu analizele de la biomedica, mai ales ca nici nu prea cred ca se evidentiaza in analize presupusa ta boala... in schimb, ceea ce mi se pare mult mai plauzibil, inainte sa fii chemat la interviu s-ar putea ca cei de la ambasada sa incropeasca un dosar despre tine, care sa cuprinda si adevarul legat de efectuarea sau ba a stagiului militar! Dar asta este doar parerea mea! Tu faci cum crezi! Multa bafta!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
livretul militar | Katalin | Interviul | 8 | 01-12-2005 12:59 AM |
despre livretul militar, again | Dragos | Catre America ! | 21 | 08-31-2004 08:08 AM |
din nou , livretul militar | Pitic | Interviul | 11 | 06-09-2004 10:37 AM |
![]() |