Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Am cistigat Loteria Vizelor!

DESPRE LIVRETUL MILITAR

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2003, 02:14 PM
Chitescu Bogdan Chitescu Bogdan is offline
Membru
Invatzacel

Default DESPRE LIVRETUL MILITAR

Salutare!!!

Am o intrebare legata de livretul militar. Eu am fost declarat inapt pentru efectuarea serviciului militar din cauza unei afectiuni la un picior. Boala se poate vindeca intr-un interval de timp mai indelungat. Am primit livretul in 2002.
Partea interesanta este ca faza cu boala a fost aranjata ca sa pot lua livretul.
Intrebarea este ce sa scriu la rubrica din formularul DS care se refera la stagiul militar ca l-am satisftacut sau ca nu? In livret scrie despre boala de care"sufar" dar la o simpla consultare a analizelor de la Biomedica s-ar putea deduce foarte usor ca de fapt toata faza cu boala din livretut este o inscenare?
Dupa cum vedeti oamenii daca nu au probleme si le creeaza la fel ca in cazul meu.
Astept cu interes parerile voastre

Bafta si multe succese!!!
Reply With Quote
Old 08-17-2003, 11:39 PM
Mihaela G. Mihaela G. is offline
Membru
Invatzacel

Nu-ti face probleme legate de rezultatele analizelor de la biomedica! Pe ei ii intereseaza mult mai putin decat crezi tu starea ta de sanatate... important e sa nu ai boli contagioase (sida, tbc, hepatita, etc.) Parerea mea este sa scrii acolo adevarul - ma indoiesc ca vor confrunta livretul militar cu analizele de la biomedica, mai ales ca nici nu prea cred ca se evidentiaza in analize presupusa ta boala... in schimb, ceea ce mi se pare mult mai plauzibil, inainte sa fii chemat la interviu s-ar putea ca cei de la ambasada sa incropeasca un dosar despre tine, care sa cuprinda si adevarul legat de efectuarea sau ba a stagiului militar! Dar asta este doar parerea mea! Tu faci cum crezi! Multa bafta!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules