Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Catre America !

despre livretul militar, again

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2004, 07:15 AM
Dragos Dragos is offline
Membru
Invatzacel

Default despre livretul militar, again

Salutare Tuturor
Am vazut ca parerile sint destul de impartite in legatura cu talonul de iesire din tara si mai ales despre livretul militar.
Practic ai 3 alternative in legatura cu acest act. Sa-l iei la tine iar la vama sa procedezi asa cum a zis Gianina (ca nu esti hotarit definitiv de plecare, te duci in US sa vezi doar cum e,) sa-l lasi acasa in tara, la parinti sau
sa-l predai la CMJ. Cum e mai bine? Voi ce ati facut cu livretul militar?
Dragos
Old 06-29-2004, 04:44 AM
Biro Stefan's Avatar
Biro Stefan Biro Stefan is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Ma rog, mai scriu o data.

Livretul Militar am predat la CMJ, unde m-au plimbat de la o camera la alta. La urma urmei am explicat la o tanti adormita ca plec si sa nu ma cautati. Deci ideea este ca daca sunt ceva mobilizari sau chestii din asta nu mai esti cautat.
Personal ( aici parerile sunt pro si contra), dar nu am mai avut nervi sa ma plimb la politia de acasa, nu am facut rost de Talonul de iesire din tara. Am plecat de la otopeni cu Viza in mina. La ieisre ne-au interbat numai cine a cistigat loteria si ne-au urat drum bun.
Reply With Quote
Old 06-29-2004, 10:46 AM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default rasp

In primul rind sugerez tuturor baietzilor ce au Livret Militar sa il predea la CMJ-ul de unde apartzine fiecare S-ar putea sa nu stie cei de acolo despre ce este vorba, dar le explicati ca plecatzi definitiv din tzara. Sa avetzi la voi dovada - adica viza. Si sa nu plecatzi de acolo pina nu primitzi o hirtie care sa dovedeasca predarea Livretului!

Daca in privintza Talonului de iesire din tzara (care de fapt e o stampila pe pasaport - CETATEAN ROMAN CU DOMICILIU IN STRAINATATE) se poate trece de vama romana, nu stiu in cazul unei eventuale incorporari cum rezolvatzi problema.

Sfatul meu este sa nu va lasatzi TREBURI nerezolvate in Romania!

Numai bine!

Cezar
Reply With Quote
Old 06-29-2004, 11:49 AM
Maximus's Avatar
Maximus Maximus is offline
Profesor
Forumo-dependent

si daca nu ai stagiul militar satisfacut ? nu ca l-as face dar sa fiu sigur... parca vezi peste 1 an ca primesc chemare in "armata nationala"
Reply With Quote
Old 06-29-2004, 11:57 AM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default pentru Cezar

Cezar , sotul meu are 59 de ani , e capitan in rezerva , dar cred ca nu il mai poate chema nimeni la incorporare la varsta asta.
Trebuie sa predea si el livretul militar ?
El a facut 6 luni armata ca student si apoi niste incorporari scurte la care l-au avansat in grad.
Old 06-29-2004, 12:25 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
si daca nu ai stagiul militar satisfacut ? nu ca l-as face dar sa fiu sigur... parca vezi peste 1 an ca primesc chemare in "armata nationala"
Din cate stiu eu, din 2005 se va scoate obligativitatea stagiului militar, ca urmare a aderarii in structurile Nato.

Succes !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 06-29-2004, 12:46 PM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Shaguna
Quote:
Din cate stiu eu, din 2005 se va scoate obligativitatea stagiului militar, ca urmare a aderarii in structurile Nato.

Succes !
teoretic da, practic ramane de vazut !

si daca e asa, aceasta masura cred ca va fi valabila pentru cei care ar fi trebuit in mod normal sa faca armata din 2005. eu care trebuia sa imi satisfac stagiul militar prin 99 nu cred ca ma incadrez in aceasta categorie, nu ?
Reply With Quote
Old 06-29-2004, 03:02 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default rasp

NU facem decit sa ne dam cu presupusul.

TREBUIE MERS la CMJ - cei ce au Livret IL PREDAU ceilaltzi pot cere relatzii pe aceasta tema. SIMPLU!

Inca nu am ajuns consilier pe probleme de incorporari, lasari la vatra, CMJ-uri sau alte bombeuri...

Sa traizti!
Reply With Quote
Old 06-29-2004, 03:22 PM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Default Re: rasp

Quote:
Originally Posted by Cezar
Inca nu am ajuns consilier pe probleme de incorporari, lasari la vatra, CMJ-uri sau alte bombeuri...

Sa traizti!
timpul nu e pierdut; daca se plateste bine job-ul de consilier poate iti reconsideri pozitia

multam pt sugestie ! sper sa am chef sa ma deplasez 400 m ca sa ajung la CMJ sa cer informatii
Reply With Quote
Old 06-29-2004, 06:58 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default livretul asta

Sotul meu l-a predat inainte de plecare, de fapt inainte de a ne scoate CRDS la Centrul Militar de care apartinea si i-au dat o dovada ca a fost predat. Asa ca fie ca apoi mai scoateti sau nu CRDS tot trebuie predat ca sa nu fii chemat pentru diverse acolo.
De ex, sotul meu a fost chemat de 2 ori la comisariat anul trecut, o data ca sa-l avanseze in grad, ca n-au reusit sa o faca imediat dupa ce a terminat armata, avand in vedere ca terminase deja si facultatea inainte de armata dar iesise tot soldat, asa ca l-au facut ofiter sau asa ceva. Si inca o data sa-i dea nu stiu ce tichete de calatorie cu trenul ca sa fie atasate la livret.
Pentru cei care n-au facut armata, ar fi bine sa reusiti sa va scoateti CRDS ca sa nu va mai cheme la incorporare ca altfel, cand o sa va cheme, parintii vostri vor trebui sa se duca la comisariat cu o dovada care sa ateste ca sunteti plecati din tara.
Gianina

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules