|
|
||||
|
||||
Pop Quiz ... cum atzi ajuns aici, pe acest site / forum ?
M-ar interesa sa aflu cum atzi ajuns aici pe acest forum si pe pagina loteristilor.
Prin motoare de cautare, aflat de la prieteni, birfa la coltzul strazii, ziare, articole pe internet, samd. Descrietzi fiecare cum atzi dat de acest loc ! Mercic !
|
|||
|
|||
www.google.com
prin cautare cu google am ajuns aici ..
|
|
||||
|
||||
for Alex...
Am gasit vechiul site dupa cautare pe google. (septembrie 2002)
|
||||
|
||||
net
Traiasca GOOGLE & PAGINA LOTERISTILOR & toti cei ce participa activ la administrarea si folosirea acestora!!
Multa bafta tuturor!! |
|
|||
|
|||
de pe forumul "escape from romania", de pe yahoo, de care aflasem de la fratele meu care emigreaza in canada
|
|
|||
|
|||
cum am ajuns aici?
am aflat de site de la un prieten , emigrator de Canada , adica asa cum eram si eu pana am primit scrisoarea de la KCC.Oricum de cand l-am gasit il baleiez zilnic.
salutare voua cititorilor si nu in ultimul rand AUTORILOR |
|
|||
|
|||
Top 100, pe cand se numea pagina emigrantilor.
|
|
|||
|
|||
,,cum ati ajuns aici "?
Prin D-l GOOGLE ,sa traiasca ! si voi la fel
|
|
||||
|
||||
Google (the best)
Eu am ajuns pe vechiul forum prin GOOGLE si de acolo aici. Asta se intampla mai exact dupa ce am aflat ca am castigat (07-27-2003).
|
|
||||
|
||||
Rectificare!!
Mai exact data era 06-27-2003. Scuze!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|