Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2003, 07:43 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Ilegal in state dar cistigator la DV2003.

Quote:
Ce sanse poate avea la interviu cineva care este ilegal in state ?Exista o evidenta a imigrantilor ilegali ?Daca pe formularele care trebuiesc trimise este scris "nu am fost in sua" ,cei de la ambasada pot verifica asta?
Hai sa vedem daca mai e cineva in situatzia asta aici in state sau are habar despre mersul lucrurilor in aceasta situatzie.

Intrebare pusa de cineva care prefera sa ramana anonim si e lesne de intzeles.

Cu multzumiri, Alex.

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote
Old 07-23-2003, 05:41 AM
Dandy Dandy is offline
Membru
Bobocel

Default Ilegal in state dar cistigator la DV2003.

Cu parere de rau pot sa spun ca cel care cistiga la DV nu poate sa ia viza .
Sau cel care este ilegal si vrea sa se casatoreasca cu un american(ca) nu poate lua viza .

Dar mai exista o sansa!

Cel care reuseste sa iasa din USA fara sa fie legitimat (stiu despre Mexic ) el poate lua viza si sa se reintoarca legal de data asta . :P
Dar trebuie luat legatura cu un(o) avocat(a) in aceasta situatie .

Nu exista nici o evidenta a persoanelor care sunt ilegal in USA !!!!!

Bafta mai departe !

Dandy
Reply With Quote
Old 07-23-2003, 03:28 PM
Lili Lili is offline
Membru
Invatzacel

Default ilegal in USA

Am gasit pe adresa asta http://www.eskimo.com/~parents/webpr...ges/ un mesaj postat de cineva care era ilagal aici, a castigat la DV2003 si cu ajutorul unui avocat a obtinut green card-ul. Imi amintesc ca era vorba despre o lege numita Section 245(i) .
Recomand persoanei sa mearga la adresa asta si sa verifice toate mesaj cu mesaj in urma pana da de cel de care am spus. Sper ca sta bine cu engleza!
Bafta!
Reply With Quote
Old 07-29-2003, 11:16 PM
Karina Karina is offline
Junior Member
Bobocel

Default Ilegal in State

Daca esti ilegal in State si ai castigat la loterie poti trimite actele completate inapoi la KCC specificand ca vrei sa ai interviul in tara. Conditia esentiala de a putea aplica in USA pentriu AOS este sa nu fi intrat in ilegalitate. Noi am avut interviul in USA, la INS si singurul lucru pe care l-au verificat a fost sa se convinga ca nu am fost ilegali, adica au analizat transcriptul sotului meu si formele I20 (acestea sunt forme pentru vize de studii) sa se convinga ca a fost inscris full time la scoala in toti cei 4 ani de cand suntem aici. Au verificat si chiar l-au intrebat daca a fost inscris full time la scoala dupa ce am castigal la loterie si am aplicat pentru AOS.
Inainte de a hotari unde vrem sa avem interviul am contactat avocati aici in state si toti ne-au spus: daca ati fost vreodata ilegali in USA puteti avea interviul numai in Romania.
Reply With Quote
Old 08-01-2003, 10:40 PM
danver danver is offline
Membru
Bobocel

Default Se poate aplica Pentru Adjustment of status chiar daca estii

Salut,
Din cite mi-a spus avocatul meu si mai stiu un caz, se poate aplica pentru Adjustment of status chiar daca esti ilegal. Cel mai probabil folosind sectiunea 245(i).
Sfatul meu este sa angajezi un avocat. Costa cam 1000-2000 de dolari , dar stii ca te poate ajuta. Dac vrei poti sa faci si doar o consultatie ca sa vezi care sunt optiunile tale.Costa aproximativ $75 opentru o jumatate de ora.
Sau poti intra pe www.aheckler.com, si acolo are avocatul chat de obicei lunea seara de la 9 la 10 si e gratuit. Dar bineintels sa nu te asteptila cele mai bune raspunsuri pe chat.
Oricum fa ce vrei sa faci cit mai repede pentru ca timpul zboara.

Numai bine si Bafta multa.
Danver.
Reply With Quote
Old 08-06-2003, 06:43 AM
Fed Fed is offline
Junior Member
Bobocel

Default ilegal

varul meu a cistigat loteria in 1998 dar pt ca intrase ilegal prin canada nu si-a putut lua gc. avocatul i-a zis ca daca era intrat legal si nu depasise viza cu mai mult de 90 zile totul era ok.asa singura sansa e sa se casatoreasca cu o americanca...ceea ce a si facut.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules