|
||||
|
||||
CIA angajeaza vorbitori de limba romana
Din "Gardianul" Numarul 344 - Sambata 12 iulie 2003
(sursa probabila: http://www.cia.gov/employment/jobs/open_source_off.html) CIA angajeaza vorbitori de limba romana Emil Neacsu Cunoscatorii de rusa nu mai au nici o cautare Agentia Centrala de Informatii (CIA) a Statelor Unite a anuntat, pe pagina sa de Internet, ca angajeaza vorbitori de limba romana in functia de ofiter de legatura. "Pentru aceasta activitate se cere o combinatie speciala de notiuni lingvistice si de cunostinte ale regiunilor si face parte integranta a misiunii CIA", se precizeaza in anunt. Cei care doresc sa devina angajati ai CIA trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa fie cetateni americani, sa fie perfect sanatosi, sa treaca un interviu la aparatul poligraf si sa aiba dosarul "curat". De asemenea, aspirantii la solda Agentiei trebuie sa fie gata sa se mute la Washington. "Cautam ofiteri creativi, cu un interes special pentru afacerile externe, abilitati analitice si capacitatea de a citi si traduce din mai multe limbi straine", spun sefii CIA. |
|
||||
|
||||
dar daca vei citi bine ce scrie acolo (pe link-ul care l-ai dat) vei observa urmatoarele:
"The following languages, or language combinations, with relevant area knowledge are being sought:" simai jos zice: Hungarian & Romanian si din cate stiu eu nu orice roman stie si ungureste.... dar oricum e o chestie spor la job thm |
|
||||
|
||||
Nu zi hopp pina n-ai sarit gardul.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|