![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
- Salut la toata lumea.
- Am facut acest topic pentru ca o sa ajung de craciun in SUA (CHICAGO).. am inteles ca sunteti foarte multi si poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. - As vrea sa imi cumpar o casa si o masina si poate ma ajutati si pe mine cum s-ar platii taxele si impozitele ca la noi ? - Si cam cat sunt ele 500$-1000$ luna/an. MULTUMESC ANTICIPAT ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu poate nimeni să �ți spună c�t sunt taxele și impozitele, pentru că ele diferă de la localitate la localitate. aici fiecare e cu bugetul lui, fiecare county are propriile reguli, la fel fiecare stat. un cuv�nt de spus �l are și districtul școlar, pentru că costurile cu școlile publice sunt acoperite din taxele locale.
te poți aștepta la costuri de c�teva sute de dolari pe an p�nă la c�teva mii (2-3) de dolari.
|
||||
|
||||
![]()
Eu ma intrebam ca poate cineva care locuieste acolo .. ca am vazut ca multi de pe acest forum sunteti de acolo si daca aveti casa acolo poate ma ajuta cu niste raspunsuri .. ca nu am momentan un loc stabilit si asa cine stia sa imi spuna si mie , cat platesc ei pe an pentru taxe si impozite.
|
|
||||
|
||||
![]()
tu citești ce se răspunde?
|
|||
|
|||
![]()
In general taxele la case sunt cam 2% din valoarea casei.Intr-adevar difera un pic procentul de la stat la stat,de la county la county si chiar de la oras la oras,dar nu mai mult de 0.5-0.7%....
Deci pt. o casa de aprox.$250.000,taxa la casa e cam $5000/an.Nu stiu in alte state cum e, dar in Texas taxa trebuie platita pina la 31 ian. a anului urmator altfel platesti penalitati;adica cu cit ai o casa mai mare cu atit platesti mai mult.Dar banii acesti ajung in mare proportie (peste 65% cred)la local si la state si doar o mica proportie la federal. Iar pt. masina taxa e mica(cel putin in Texas).Noi platim sub $100/an/masina.Nu stiu cum se calculeaza, dar taxa trebuie platita anual, in funtie de data in care ti-ai cumparat masina. Last edited by Aramis; 11-10-2013 at 06:34 AM. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Eu doream raspunsu oamenilor care stau acolo si cat platesc ei indiferent de STAT sau County ca sa imi fac si eu o opinie si sa imi gasesc o locatie unde sa stau. Last edited by Petersburg; 11-10-2013 at 09:48 AM. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
De exemplu, in Maryland, platesti sales taxes cind cumperi masina, si apoi platesti $25 la doi ani ca tag fee. Taxele platite la cumpararea masinii, si deduc din venitul impozabil cind depui Tax Return. http://www.retirementliving.com/taxes-by-state |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
taxe | pisicutza | Financiar | 23 | 12-19-2012 11:49 AM |
Taxe auto Florida şi/sau New York | Dan F | Financiar | 22 | 06-01-2010 02:45 AM |
Suna in Romania ieftin si fara taxe!! | info77 | Mica publicitate - oferte si cereri | 1 | 09-30-2008 04:24 AM |
taxe interviu | blaizer | Interviul | 1 | 12-28-2004 06:35 PM |
Taxe vamale romanesti - info pentru rezidentzii permanentzi | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 7 | 11-03-2004 03:45 PM |