![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare tuturor. Sunt nou pe forum, am 23 de ani, sunt intr-o mare dilema si speram sa gasesc un raspuns sau un sfat de la voi. Am un var in SUA, din 1993, cetatean american, care mi-a propus sa il vizitez in State...sanse de a obtine viza nu prea am, eu momentan nu lucrez, proprietati pe numele meu nu am, doar o motocicleta, scoala am terminat-o iar bani prea multi la fel nu am....engleza o stiu la nivel avansat, sunt sigur pe mine, de la el am un AOS..si insistenta cu care ma bate la cap sa merg la interviu. Chiar nu stiu ce sa fac, sa merg si sa nu fac nimic, nu prea imi vine dar ma gandesc ca poate am o sansa minuscula sa obtin viza. Apreciez mult daca imi raspundeti.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sanse viza B2 daca am mai fost plecata | monela88 | Alte Vize decat DV | 12 | 03-23-2012 09:28 PM |
Informatii sistematizate pentru obtinere viza turist B2 / chemare SUA | Popescul | Alte Vize decat DV | 16 | 08-08-2010 07:31 PM |
Viza de turist - acte doveditoare ca nu ramai acolo | jason | Alte Vize decat DV | 19 | 08-01-2010 11:18 PM |
Viza turist + job in LA | csradu | Alte Vize decat DV | 17 | 02-11-2010 02:27 PM |
Loteria afecteaza viza de turist ? | Corneliu19RO | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 2 | 11-13-2003 10:43 AM |