![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Salutare tuturor! As avea rugamintea daca se poate sa-mi impartasiti din experienta voastra referitoare la obtinerea unei vize pentru reintregirea familiei. Mai exact sa-mi spuneti cat timp dureaza de la depunerea formularului I 130 - categoria F4 (cetatean american pentru frate sau sora) pana la obtinerea efectiva a vizei. Din cate am citit eu, dureaza in jur de 10 ani.
|
||||
|
||||
![]()
sau chiar mai mult. acum au ajuns la 11.5 ani.
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru raspunsunsul prompt Aramis!
Cam asa stiam si eu. Dar speram ca ma insel. Se pare ca loteria ramane cea mai rapida solutie.
|
|||
|
|||
![]()
Asta imi scapa - cum adica "cea mai rapida solutie"? Nu e o loterie?!? (Aramis, j'ai rien compris).
|
|
|||
|
|||
![]()
Incearca sa spuna ca daca aplici la loterie ai sanse mai mari de a ajunge mai repede in State, in comparatie cu metoda de reintregire a familiei.Eu tind sa ii dau dreptate, pt ca daca vei aplica de 11 ori, macar o data tot vei extras (asta dc ai si putin noroc).
Case No.: 2012EU000203xx Entered lottery: Oct 14th, 10 1st NL received/Entry status checked: July 18th, 2011 Papers to KCC: August 19th, 2011 2nd NL received/Entry status checked: 09.12.2011 Medicals: 12.01.2012 Interview Date: 28.02.2012 Interview Status: Successful Visa Pickup: 01.03.2012 OTP-CHI: March 29th, 2012 SSN Arrived: GC Arrived: Citizenship: |
|
||||
|
||||
![]()
sigur, ca ăia care aplică din 1994...
|
|||
|
|||
![]()
am si eu o problema, cumnata mea a aplicat pt reintregire in apr 2006, bineinteles ca deocamdata nimic dar ea peste 2 ani pleaca din usa, daca ne iese aplicatia ea trebuie sa fie neaparat pe teritoriul sua pt a merge mai departe demersurile pt obtinerea actelor sa ajungem in usa?
|
|
||||
|
||||
![]()
pleacă din SUA cum...?
LE voi c�ți scrieți pe contul ăsta?
|
|||
|
|||
![]()
doar eu scriu si nu am mai intrat de mult timp, pleaca dupa barbat in tara lui de origine, liban
si vreau sa stiu daca mai avem sanse daca ea pleaca si state sau ies actele indiferent daca este ea sau nu |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |
Am trimis la KCC actele doar pentru mine nu si restul familiei... | Miki03 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 08-13-2003 10:12 AM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |