![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna, am scormonit tot forumul si spre mirarea mea nu am gasit un raspuns la ideea de mai sus, ceea ca ma face sa cred ca n-ar fi una foarte buna?
Deci noi vrem sa ne casatorim a.s.a.p., dar din cauza teancului de documente care trebuie procesate (divort incheiat in strainatate, transcrieri, recunoasteri, traduceri, termene de asteptare de 5-8 saptamani) e destul de unlikely sa reusim asta inainte de interviu, chiar daca-l reprogramam. ![]() In schimb, avem amadoi vize de turisti (obtinute aici in vestul Europei, unde va avea loc si interviul) si cel putin teoretic, putem lua primul avion spre Las Vegas. Din cate am inteles e nevoie doar de pasapoarte, trebuie stiuta exact data divortului, iar toata procedura inclusiv actele in regula dureaza 1-2 zile lucratoare. Spuneti-mi, ati auzit de vreun caz in care a functionat asa ceva? Casatorie in Las Vegas cu cateva saptamani inainte de interviu. Recunoaste consultatul american aceasta casatorie? (they should, right?) Mentionez ca avem suficiente dovezi care atesta relatia intaintea extragerii: poze cu noi doi cu si fara familie, contracte pe ambele nume, bilete avion etc. Multumesc, sa aveti o zi buna. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Trebuie sa va bazati pe "ce-i in mana, nu-i minciuna", ca pana sosesc toate care va sunt necesare...., iar timpul zboara. Multa bafta!
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de raspuns!
Certificatul + sentinta exista deja in original, chiar in limba tarii unde va avea loc interviul. Doar prodedura de transcriere a lor in Romania dureaza, respectiv decaleaza incheierea unei noi casatorii in Europa. Last edited by yosemi; 10-06-2011 at 09:13 AM. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai asta e:....in Ro. dureaza. Stiu pe cineva care a intarziat destul cu cetatenia, ca tot acolo in Ro. nu stiu ce nu le convenea, iar in cazul vostru timpul trebuie bine dramuit. Curaj!
|
||||
|
||||
![]()
what happens in vegas stays in vegas
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Update: ne-am casatorit!
Nu in Vegas, ci in Romania, si anume (din cauza transcrierii divortului anterior) la nu mai putin de 3 luni DUPA data programarii originale la interviu. Cand am contactat ambasada pentru a reprograma interviul, mentionand ca urma sa ne casatorim, ne-au spus asa: ne reprogrameaza, dar abia in momentul in care le trimitem certificatul de casatorie plus copia pasaportului persoanei nou aparute. Asa ca dupa starea civila am plecat direct la serviciul de pasapoarte, de unde am obtinut in aceeasi zi pasaportul temporar cu numele nou. Am completat din nou 230-ul si am scanat documentele si traducerile - et voila, ne-au reprogramat interviul la nici o luna dupa casatorie!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rezumat casatorie dupa programare interviu + de ce acte ar avea nevoie sotia? | accenture | Am cistigat Loteria Vizelor! | 4 | 09-30-2011 11:39 AM |
Interviu 05.05.2008 casatorie dupa primul plic | arida | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 05-20-2008 01:04 PM |
Interviu luat 11 aprilie 2007(dupa casatorie recenta) | vmbota | Experiente personale ale loteristilor | 4 | 04-14-2007 09:05 PM |
Casatorie dupa interviu -e posibil? | Orest | Am cistigat Loteria Vizelor! | 6 | 11-15-2003 10:18 PM |