![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Salut
Este primul nostru post pe acest forum, desi l-am studiat intens. Suntem castigatori ai lotetiei vizelor cu viza in pasaport. Vizita medicala am facut-o la Spitalul Colentina, Pavilionul H, pe 30 martie, cu programare facuta cu 2 saptamani inainte, programul lor fiind foarte incarcat Am fost in total 9 pentru vizita medicala, niciun alt loterist. Vizita a durat cu tot cu timpul de asteptare de la 9 pana la 11:30 Pretul: 220 ron de persoana reprezentand: - radiografii + analiza medicale ceruta de ambasada - tri-vaccinul contra rujeola, rubeola si oreion - vaccinul antitetanos Se pare ca nu are importanta daca aveti sau nu fisa de vaccinari sau alte radiografii sau analize recente. Oricum acestea trebuiesc facute obligatoriu, cu exceptia femeilor gravide care nu fac radiografia. Totul a decurs ok, ii intereseaza bolile contagioase si cele psihice mai ales. Eu am poliartita cronica si le-am spus. A fost ok atat la vizita medicala cat si la interviu. Voi revenii cu mai multe detalii despre interviu |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Viza CR 1 - Vizita medicala + interviu | motanustar | Alte Vize decat DV | 8 | 09-23-2009 11:33 AM |
taxa vizita medicala | Buganu Daniel | Interviul | 3 | 10-06-2006 06:14 PM |
vizita medicala | Dana | Interviul | 3 | 05-02-2004 09:53 AM |
In ce consta exact vizita medicala? | Luci | Interviul | 1 | 09-17-2003 03:41 AM |
Vizita medicala | Radd | Interviul | 1 | 08-13-2003 11:51 PM |