|
|
|||
|
|||
Se duce California la fund in 20 de ani sau nu?
|
|
|||
|
|||
Se zice ca prin anul 2050 albii vor fi minoritari in U.S.Oamenii mai putin educati se inmultesc foarte repede(stiu ca sunt multi asiatici cu studii superioare si ca in general ei pun accentul pe absolvirea unor facultati).
Articolul postat mai sus confirma acest scenariu.Fiecare loc are aspectul pe care il are datorita oamenilor care il locuiesc. Cand hispanicii si asiaticii vor fi majoritari in U.S., zonele populate de ei vor arata ca si locurile lor de bastina.Va fi acelasi stil de viata ca si in Mexic, Guatemala , Bangladesh, Vietnam, Cambodgia, China.Valorile lor vor domina societatea. Va mai fi atunci America atractiva pentru albi? |
|
|||
|
|||
Hmm
Quote:
|
|
||||
|
||||
Quote:
RacePercentageNumberWhite alone (of which 30.4 million are White Hispanic and Latino Americans. Excluding these, this category comprises 65.0% or 199.3 million)74.8%229.8 millionBlack or African American alone12.4%38.1 millionAsian alone4.5%13.8 millionAmerican Indian or Alaska Native alone0.8%2.5 millionNative Hawaiian or other Pacific Islander alone0.15%0.454 millionSome other race alone4.9%14.9 millionTwo or more races2.4%7.5 million Asadar sunt exagerari, in 2009 US avea 309 milioane de locuitori din care 65% albi (199,4 milioane). Cred ca este foarte greu de crezut ca vor ajunge minoritari in 2050.
|
|||
|
|||
In 40 de ani demografia Americii se poate schimba foarte mult , intrun fel sau altul.Nu uita cat de mult s-au inmultit tiganii in Romania in ultimii 40 de ani.Acest lucru este valabil si pentru hispanicii din U.S.
Ca si tiganii, hispanicii procreaza la greu inca de la varste fragede.Sa nu ii uitam si pe afro-americani care in ultimii ani se inmultesc mai repede si mai mult ca si albii. |
|
||||
|
||||
Quote:
Eu zic ca imaginea de mai sus demonstreaza ca si in 2050, desi raporturile se schimba semnificativ, albii nu vor fi minoritari.
|
||||
|
||||
Vazand ce e aici in statele din sud, tind sa cred ca cel putin in aceasta zona populatia alba va pierde mult teren in favoarea hispanicilor, negrilor si asiaticilor.
|
|
||||
|
||||
Display Modes | |
|
|