Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Los Angeles +

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2011, 06:29 PM
Musashi Musashi is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Smile Se duce California la fund in 20 de ani sau nu?

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-12685408
Reply With Quote
Old 03-09-2011, 09:54 PM
Sorin_2002_ Sorin_2002_ is offline
Profesor
Forumo-dependent

Se zice ca prin anul 2050 albii vor fi minoritari in U.S.Oamenii mai putin educati se inmultesc foarte repede(stiu ca sunt multi asiatici cu studii superioare si ca in general ei pun accentul pe absolvirea unor facultati).
Articolul postat mai sus confirma acest scenariu.Fiecare loc are aspectul pe care il are datorita oamenilor care il locuiesc.
Cand hispanicii si asiaticii vor fi majoritari in U.S., zonele populate de ei vor arata ca si locurile lor de bastina.Va fi acelasi stil de viata ca si in Mexic, Guatemala , Bangladesh, Vietnam, Cambodgia, China.Valorile lor vor domina societatea.
Va mai fi atunci America atractiva pentru albi?
Reply With Quote
Old 03-09-2011, 10:41 PM
Musashi Musashi is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Smile Hmm

Quote:
Originally Posted by Sorin_2002_ View Post
Se zice ca prin anul 2050 albii vor fi minoritari in U.S.Oamenii mai putin educati se inmultesc foarte repede(stiu ca sunt multi asiatici cu studii superioare si ca in general ei pun accentul pe absolvirea unor facultati).
Articolul postat mai sus confirma acest scenariu.Fiecare loc are aspectul pe care il are datorita oamenilor care il locuiesc.
Cand hispanicii si asiaticii vor fi majoritari in U.S., zonele populate de ei vor arata ca si locurile lor de bastina.Va fi acelasi stil de viata ca si in Mexic, Guatemala , Bangladesh, Vietnam, Cambodgia, China.Valorile lor vor domina societatea.
Treaba nasoala este ca se pare ca, California o sa ajunga a doua Florida din punct de vedere a hispanicilor si asta o sa o traga mult in jos. Uita-te la LA ca oras si vezi cat de jegos este din cauza lor...cam ca Miami in Florida.
Reply With Quote
Old 03-10-2011, 12:09 PM
cris2011's Avatar
cris2011 cris2011 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:

RacePercentageNumberWhite alone
(of which 30.4 million are White Hispanic and Latino Americans.
Excluding these, this category comprises 65.0% or 199.3 million)74.8%229.8 millionBlack or African American alone12.4%38.1 millionAsian alone4.5%13.8 millionAmerican Indian or Alaska Native alone0.8%2.5 millionNative Hawaiian or other Pacific Islander alone0.15%0.454 millionSome other race alone4.9%14.9 millionTwo or more races2.4%7.5 million

Asadar sunt exagerari, in 2009 US avea 309 milioane de locuitori din care 65% albi (199,4 milioane). Cred ca este foarte greu de crezut ca vor ajunge minoritari in 2050.
Old 03-10-2011, 10:01 PM
Sorin_2002_ Sorin_2002_ is offline
Profesor
Forumo-dependent

In 40 de ani demografia Americii se poate schimba foarte mult , intrun fel sau altul.Nu uita cat de mult s-au inmultit tiganii in Romania in ultimii 40 de ani.Acest lucru este valabil si pentru hispanicii din U.S.
Ca si tiganii, hispanicii procreaza la greu inca de la varste fragede.Sa nu ii uitam si pe afro-americani care in ultimii ani se inmultesc mai repede si mai mult ca si albii.
Reply With Quote
Old 03-11-2011, 12:02 AM
cris2011's Avatar
cris2011 cris2011 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
In 40 de ani demografia Americii se poate schimba foarte mult , intrun fel sau altul.Nu uita cat de mult s-au inmultit tiganii in Romania in ultimii 40 de ani.Acest lucru este valabil si pentru hispanicii din U.S.
Ca si tiganii, hispanicii procreaza la greu inca de la varste fragede.Sa nu ii uitam si pe afro-americani care in ultimii ani se inmultesc mai repede si mai mult ca si albii.

Eu zic ca imaginea de mai sus demonstreaza ca si in 2050, desi raporturile se schimba semnificativ, albii nu vor fi minoritari.
Old 03-11-2011, 01:49 AM
pisicutza's Avatar
pisicutza pisicutza is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: the wetland of America--> Gdansk, PL-->wetland reloaded

Vazand ce e aici in statele din sud, tind sa cred ca cel putin in aceasta zona populatia alba va pierde mult teren in favoarea hispanicilor, negrilor si asiaticilor.
Reply With Quote
Old 03-10-2011, 06:12 AM
dmstangu's Avatar
dmstangu dmstangu is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by Musashi View Post
Se duce California la fund in 20 de ani sau nu?
Ummm... Nu.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules