Salutare, �nainte de toate țin să menționez că am folosit "search"-ul dar nu am găsit ceva concret �n legătură cu "dilema" mea.
Pe scurt:
Anul acesta am avut bacalaureatul, defapt chiar azi am avut ultima probă scrisă. Nu m-am putut prezenta la prima sesiune deoarece nu am fost �n țară și probabil că puțin contează asta;, oricum a fost/este �n dezavantajul meu.
'Chestia' este că probabilitatea de a avea un rezultat pozitiv după corectarea probelor scrise sunt undeva la 50% poate chiar 49%

Eu am urmat un liceu cu profil tehnic(școală profesională), respectiv 13 clase, acum la sf�rșit pe l�ngă diplomele de profil nivel1-2-3/diplomă 10 clase S.A.M; am primit și o (citez) "diplomă de absolvire a liceului". �n c�teva săptăm�ni trebuie să plec �n SUA (Chicago, IL) deoarece am o petiție ''approved'' (i-130 "immediate relative [child] of u.s. citizen").
Una peste alta plec.. și parcă văd că plec fără bacalaureat (rușine să-mi fie!). Are vreo valoare diploma de liceu rom�nească �n SUA țin�nd cont de faptul că americanii la terminarea liceul tot un "high school diploma" primesc (din c�te știu eu) ? Pot da niște diferențe acolo ? (măcar pentru echivalarea liceului, ulterior să revin �n țară ptr. bacalaureat)
Cu mulțumiri!