![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Servus!
Nu am mai ntrat de multa vreme pe forum si tin sa multumesc celor care de a lungul timpului ne au raspuns la nelamuriri. Acum dupa un an de America putem sa spunem ca ne e destul de bine dar e loc si de mai bine.Dupa cateva job uri de supravietuire am reusit sa imi gasesc in domeniul meu -dar cu ajutorul unui prieten care e aici de 8 ani(ASA CA DACA CAUTATI UN LOC DE MUNCA NU UITATI SA APELATI LA PRIETENI-conteaza fff mult sa va recomande cineva). Acum vrem sa ne cumparam a doua masina ne am gindit la una japoneza dar am vrea cateva sfaturi ca am inteles ca dealerii sunt f smecheri!!!! Am verificat scorul de credit nu e stralucit e pina in 700 deci nu o sa ne asteptam la o dobinda mica ,,,din pacate! ![]() Apreciem sfaturile voastre si va multumim pentru amabilitate! Bafta si spor la munca! ![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Am nevoie de sfaturi! | lauragorgoteanu | Experientele loteristilor ajunsi in America | 3 | 12-10-2009 08:44 PM |
Probleme cu masina in service | Liviut | Experientele loteristilor ajunsi in America | 21 | 05-29-2006 10:12 AM |
CUMPARARE MASINA | Roman | Mica publicitate - oferte si cereri | 6 | 12-29-2004 05:47 PM |