![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Intentionez sa ma repatriez si vreau sa-mi trimit o parte din lucuri in Romania cu vaporul (transportul cu vaporul fiind mai ieftin). As dori sa stiu ce firme de pe East Coast sunt mai ieftine si mai serioase ptr transport pana la Constanta. Va multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
cu vaporul inseamna si colete, si containere. tu ce doresti, colet sau container inchiriat? nu ca as avea vreo lista de firme, dar colete trimite tot romanul si s-au dat o multime de date de contact care transporta colete, gasesti aici pe forum.
despre containere, companiile mari de transport sigur te rezolva. Hapag Llyod e una din ele. NY e punct de plecare, tu ar trebui sa stii mai multe si btw dupa ce te ocupi cu treaba asta vino si spune-ne si noua ce si cum ai rezolvat! citeste si cum s-a repatriat Pippin aici http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=9989
|
|||
|
|||
![]()
Salutare !
Intentionez sa trimit in perioada foarte apropiata un pachet in Romania, ne-voluminos defel. Am vazut ca s-a mai discutat dar cu foarte mult timp in urma despre acest subiect. Prin ce ati mai trimis in ultima vreme pachet in Romania ? Cum sunt cei de la Atlas Shipping , despre care am vazut ca cineva a facut referire in alt thread ? Multumesc si astept pareri/sfaturi . |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am trimis cu firma Atlas Shipping si am fost foarte multumita de ei. Sunt foarte seriosi. Am trimis doua pachete si pentru ca unul din pachete depasea(probabil cu 1 kg) greutatea acceptata de Posta Romana, firma Atlas Shipping a desfacut cele doua pachete si din doua au facut 3. Mentionez ca au fost extrem de corecti! Au reimpachetat si le-au trimis la destinatie (nu in Bucuresti!). Cred ca a durat mai mult transportul de la Bucuresti in provincie decat cel din NY - Bucuresti.
Inainte de a trimite pachetele la NY, am sunat firma, le-am spus greutatea pachetelor si ei mi-au calculat suma de bani pe care trebuie sa le-o trimit. Am scris un CEC ( nu mai imi amintesc exact suma care am platit-o dar era ceva de genul 82,45$. Eu am scris CEC de 85$ dar ei au incasat exact suma de 82,45). |
|
|||
|
|||
![]()
Am trimis saptamana trecuta un colet in Romania prin Atlas Shipping. Pentru o greutate de aprox. 9 pounds, am platit total 40$ (trimis in provincie) .
Ironia face ca exact in acea zi o prietena mi-a trimis un pachet prin Posta Romana, pe care l-am primit deja ieri acasa. Coletul meu e inca pe drum... |
|
||||
|
||||
![]()
comparativ, cu posta, 9 lbs - 50 de dolari cu Priority Mail si 58 cu Express Mail.
Nu e asa mare diferenta si la ambele ai tracking # si probabil dureaza mai putin. De exemplu, cu Express Mail, pachetele ajung in 5 zile lucratoare.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Multumesc, data viitoare aleg si eu USPS. M-am convins ca, cel putin in sens invers, posta s-a miscat super repede. |
|
||||
|
||||
![]()
poti sa printezi label-ul si sa platesti online pe site-ul postei. printezi pe doua foi normale A4- e o reducere de cativa dolari.
nu stiam care e diferenta de pret - o singura data am vrut sa trimit prin una din firme si nu iesise cine stie ce diferenta. dar nu stiam exact.
|
|||
|
|||
![]()
Data viitoare poti suna la 610-223-6105, lasi un mesaj, te vor suna sigur. Tariful e in jur de $1/lb. Singurul inconvenient e ca dureaza 4-5 saptamini, dar il duce direct la destinatar, nu au de mers la vama, si alte complicatii. De sarbatori sint mai aglomerati. Sint corecti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Millie, de unde sunt respectivii? Au vreo firma ceva? Imi pot da mai multe informatii?
Dureaza asa mult pentru ca sunt trimise cu vaporul?
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Transport colete USA - Romania | Maximus | Mica publicitate - oferte si cereri | 44 | 01-17-2010 01:18 AM |
Colete spre Romania din Dallas - repatriere | mcoro11 | Texas | 11 | 06-09-2009 07:26 PM |
Colete spre Romania? | adinam | Texas | 1 | 01-01-2008 02:37 AM |
colete Romania | florinmac | New York | 1 | 08-08-2006 04:53 PM |