|
|
|||
|
|||
Viza de tip L1
Poate cineva sa ma sfatuiasca daca se poate obtine Green Card-ul plecand de la viza L1?
|
|
||||
|
||||
Da,se poate.
|
|
|||
|
|||
imi puteti spune pasii pe care trebuie sa ii urmez? Si daca se poate durata procesului?
|
|
||||
|
||||
Angajatorul este cel care face toata petitia. Durata depinde daca angajatorul va aplica si pentru Labor Certification, si la care categorie de emigrare va incadrati.
|
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
|||
|
|||
Daca sotia va veni in viza de tip L2 ar avea dreptul sa munceasca sau nu?
|
|
||||
|
||||
Da,are drept de lucru.
|
|
|||
|
|||
Eu din cate stiu cu L2 nu ai drept de lucru.
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Situatia noastra este un pic cam incalcita, eu am obtinut viza L1 deja dar prietena mea care in curand va fi sotie are viza B1/2. Exista vreo posibilitate ca ea sa vina in state pe aceasta viza, urmand sa ne casatorim acolo iar apoi sa faca o schimbare de viza pentru L2 in US direct? Care ar fi cea mai indicata optiune in cazul nostru? Va multumesc.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|