![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate, Romania nu e pe lista...
![]() Cehia, Slovacia, Ungaria, Estonia, Letonia, Lituania si Coreea de Sud sunt pe lista... http://www.whitehouse.gov/news/relea...0081017-5.html
|
||||
|
||||
![]()
mda .....
![]() Astept momentul cind o sa fie si Romania pe lista |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca AXA Bucuresti-Londra-Washington a lui Basescu e tare departe....
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da` s-o facut vo lista ? Ca io nu stiu nimnik....., ca m-ash inscrie shi io.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
cica am mai facut un pas catre "lista VIP":
http://www.mediafax.ro/social/romani...n-sua-5030828/ ...deci majoritatea refuzurilor sunt din cauza ca solicitantii completeaza gresit formularele sau o persoana refuzata aplica iar si iar, incat statistica lor contabilizeaza mult mai multe refuzuri decat persoane refuzate. hmmmmm... astea se pot rezolva foarte simple, daca astea sunt motivele - *in loc sa respingi un solicitant care a completat gresit un formular, il pui sa refaca formularul (chiar daca-l taxezi pt asta; cred ca poti sa-i vinzi un formular cu 50$ si tot nu se supara) - si analizezi situatia solictantului, nu calitatea ortografica sau acuratetea dactolografierii. * daca i-ai si spune omului de ce l-ai respins, n-ar fi fraier sa mai aplice din nou daca n-are sanse si nu a rezolvat problema; dar cat timp pentru multi obtinerea vizei e o loterie, si-n functie de cheful angajatului de la ghiseu iei viza sau nu (sau cel putin asta e senzatia cu care raman multi dintre solicitantii respinsi)...evident ca mai incercearca; ar dura 20 de secunde sa ii spui unui solicitant "NO! because..." (si nu includ aici clasicul si ultra-generalul "pentru ca prezentati un risc de emigrare", ci mai concret motivul pentru care angajatul de la ghiseu evalueaza ca acel risc de emigrare e important) Sunt curioasa cum o sa fie campania si cand o s amai auzim ceva de celebra lista. |
|
|||
|
|||
![]()
haide sa o spunem pe a dreapta ca nu numai functionarii ambasadei americane sunt de vina. Ei au anumite criterii de acordat viza si le respecta. E la latitudinea lor sa acorde viza sau nu.
Iar cei ce aplica de mai multe ori o fac pe riscul lor. Stiu ca nu indeplinesc motivele si mai aplica inca odata considerand ca de vina e ofiterul consular, nu el insusi. Care sunt motivele respingerii? In general ca aplicantii nu au suport financiar necesar sa se intretina si prezinta pericol de a emigra ilegal. Ceeace e adevarat. Sunt statistici care arata si cati imigranti raman ilegal peste viza. Si acolo romanii sunt fruntasi. Multi vin in USA cu gandul sa munceasca ilegal sau altii la furtisagurile ce le fac prin Europa. Am auzit unii ca cica vor sa fie primii, deschizatorii de drumuri "la plantat pisica" in America. In general cine indeplineste conditiile de viza ia viza. Procentele de neacordare a vizei s-au inmultit pentru ca intr-adevar cine a avut nevoiea luat viza, iar ceilalati aplica de mai mult eori in speranta ca pana la urma tot o iau. Romania nu are acum cum sa indeplineasca o rata a refuzului sunb 3%. DIn moment ce s-a marit la peste 26%... Personal nu am avut nici un esec cand am invitat pe cineva aici. Pentru ca si eu si cel ce a aplicat am stiut care sunt conditiile. Si inca ceva...conteaza si cine invita. Din pacate. Pe de alta parte nu cred ca noua, celor de aici ne-ar conveni sa vina fratii lui mailat aia din italia pe aici si sa ii vedem prin corturi pe la marginea NY. Si la news pe cnn ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Trebuie sa te astepti la corectitudine din ambele parti, si stim foarte bine care parte trebuie sa se corecteze... Agreez cu AdrianT Last edited by trip; 10-26-2009 at 02:57 AM. Reason: mesaj postat intre timp |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 11:20 AM |
informatii despre programul de loterie | Diaconu | Interviul | 3 | 10-01-2004 12:45 PM |
Lege pentru desfintarea vizelor | Europe | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 5 | 09-23-2004 10:18 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |