Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Colorado

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2008, 08:51 PM
Maddie Maddie is offline
Junior Member
Bobocel

Default Denver

Gratie administratorului acestui site, acum avem si un forum pt cei care locuiesc in Colorado, vor locui locui sau pur si simplu au de gand sa viziteze aceasta zona. Daca sunteti in Colorado, respectiv Denver sau Boulder sau zone apropiate de Denver, puteti lasa aici mesaje si poate ne si cunoastem candva.
Reply With Quote
Old 10-21-2008, 01:15 PM
Maddie Maddie is offline
Junior Member
Bobocel

Default Cine este in Denver???

Dar chiar niciun roman nu mai locuieste in Denver??? Deja ma ingrijorez ...
Reply With Quote
Old 03-10-2009, 07:25 PM
andreeamus andreeamus is offline
Junior Member
Bobocel

Default Mai sunt si romani in Denver

Ciao,

Sunt Andreea si sunt in Colorado din aprilie anul trecut..Si mai cunosc cativa romani care stau aici..

Asa ca daca vrei poti sa-mi scrii la [email protected] ..
Reply With Quote
Old 04-14-2009, 06:56 PM
Eu cu mine Eu cu mine is offline
Junior Member
Bobocel

Hello!

Si eu locuiesc tot in Colorado. Aveti idee, exista biserica ortodoxa in Denver sau imprejurimi?
Reply With Quote
Old 04-15-2009, 01:22 AM
dmstangu's Avatar
dmstangu dmstangu is offline
Moderator
Team Member

http://www.sfdimitrie.org/
Old 04-15-2009, 03:01 AM
Eu cu mine Eu cu mine is offline
Junior Member
Bobocel

Multumesc frumos!
Reply With Quote
Old 05-26-2009, 11:47 AM
OanaM OanaM is offline
Junior Member
Bobocel

Salut!

Sunt Oana, din Cluj-Napoca, si pe 22 iunie voi ajunge si eu in Colorado, noua mea casa (sosesc prin viza de fiancee). Eu voi locui in Fort Collins, asa ca mi-ar place sa tin legatura cu voi!
Reply With Quote
Old 05-27-2009, 02:04 AM
Covoras's Avatar
Covoras Covoras is offline
Junior Member
Bobocel

Default Colorado

In Denver plec doar in vizita in unele week-end-uri, locuiesc insa aproape de Aspen, in Glenwood Springs, si-am locuit si in Carbondale. Sunt apropiate localitatile.
Reply With Quote
Old 08-29-2009, 03:02 PM
27mira's Avatar
27mira 27mira is offline
Junior Member
Bobocel

Default Denver - un oras in care as vrea sa locuiesc !!!

Anul acesta am avut ocazia sa ajung in Denver . Intrucat fiica mea este studenta in anul 4 la Denver University si pentru ca a ramas sa faca un internship pe perioada verii , noi parintii am hotarat sa o vizitam. Nu este pentru prima data cand am ajuns un America, dar acest oras este extraordinar de frumos, cu multa verdeata, multe parcuri si nu in ultimul rand....multe veverite . Toata lumea face sport, in parcuri foarte multa lume, am vazut mamici cu copil mic in carut, cu lesa catelului legata de carut si care alergau de mama focului pentru a fi in forma.

Cand ne-am intors din vacanta, am gasit acasa plicul care ne-a schimbat viata...castigasem Loteria Vizelor SUA ....acum am inceput procesul de aplicatie, asteptam plicul cu programarea interviului.

Asa ca, daca D-zeu ne ajuta sa fie bine, as alege sa locuiesc in Denver.

Mirela
Reply With Quote
Old 10-01-2014, 07:32 AM
Sorin_2002_ Sorin_2002_ is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by 27mira View Post
Anul acesta am avut ocazia sa ajung in Denver . Intrucat fiica mea este studenta in anul 4 la Denver University si pentru ca a ramas sa faca un internship pe perioada verii , noi parintii am hotarat sa o vizitam. Nu este pentru prima data cand am ajuns un America, dar acest oras este extraordinar de frumos, cu multa verdeata, multe parcuri si nu in ultimul rand....multe veverite . Toata lumea face sport, in parcuri foarte multa lume, am vazut mamici cu copil mic in carut, cu lesa catelului legata de carut si care alergau de mama focului pentru a fi in forma.

Cand ne-am intors din vacanta, am gasit acasa plicul care ne-a schimbat viata...castigasem Loteria Vizelor SUA ....acum am inceput procesul de aplicatie, asteptam plicul cu programarea interviului.

Asa ca, daca D-zeu ne ajuta sa fie bine, as alege sa locuiesc in Denver.

Mirela
Pana la urma v-ati relocat in Denver, SUA?In caz pozitiv, cum percepeti acum acest oras, in calitate de rezidenti permanenti?
Pentru cine vrea sa munceasca,nu neaparat in IT sau posturi de ingineri, se gaseste de lucru in Denver?Ma refer la locuri de munca care sa iti ofere un trai decent.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules