|
|
|||
|
|||
E-Commerce Business
A incercat cineva aici sa faca e-commerce? Cred ca putem discuta pe aceasta tema, atat din punctul de vedere al celor care cumpara online cat si a celor care vand. Am citit cu ceva timp in urma o dicutie pe aceasta tema, insa as vrea sa abordam acest domeniu pe cazuri concrete. Cum putem folosi outlet-urile pentru site-ul nostru, cum putem ajunge la producatorul direct al produselor, cu ce ma ajuta sellers permit-ul obtinut de la city si ce se afla in topul vanzarilor online. O idee interesanta si aproape de sufletul meu, a lansat-o Mircea Goia (daca nu ma insel) Advertising-ul Online. Intrebarile sunt multe si sunt convins ca vor aparea din toate partile, sper ca si raspunsurile sa fie la fel de consistente.
BlueRidge www.10ximages.com - pentru cei ce vor sa vada FINALA CUPEI (postul-SOLARIS SPORT+ - FOTBAL ROM), Campionatul European, HBO, puteti citi presa sau va puteti delecta cu reclame. Sper sa va placa. |
|
|||
|
|||
Trebuie sa fii cetatean ca sa iti poti face firma.
|
|
||||
|
||||
Chiriac, nu trebuie sa fii cetatean ca sa iti faci firma. Crede-ma.
G
|
|||
|
|||
Quote:
Au mai fost altii care au zis la fel si despre permisul de port arma. Eu l-am obtinut pe al meu inainte sa am green card. Nu m-a intrebat nimeni de nimic nici cand am deschis firma si nici cand am luat permisul.
|
|||
|
|||
Da! Nu trebuie sa fi cetatean american pt a deschide firma. In plus pentru un small business poti lucra si fara firma, firma o poti deschide in momentul in care te dezvolti si ai nevoie de angajati. Pana atunci, cu ce ma ajuta sellers permit-ul? - cumpar produsele fara taxe? sau la sf de an cand platesc taxele mi se face o deducere?
BlueRidge www.10ximages.com TV ONline, HBO Romania, Pro TV, Fotbal, FINALA CL de la Moscova, muzica, ziare, reclame tv |
|
|||
|
|||
Asa e, pina si ala care a tras si a omorit nu stiu citi la Virginia Tech avea permis de port-arma. Asa e !
|
|
||||
|
||||
Da. Asa e. Nu trebuie sa fi cetatean ca sa ai un bussiness, insa trebuie sa stii bine engleza.
|
|
|||
|
|||
Intrebsre
Trebuie sa fii cetatean ca sa iti poti face firma?
|
|
||||
|
||||
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|