Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2007, 11:05 AM
arida arida is offline
Membru

Default formulare dupa casatorie

Am nevoie de niste sfaturi cu privire la trimiterea formularelor.
Sotul meu a castigat loteria, ce e drept cu slabe sanse cn 26XXX. Cand a castigat nu eram casatoriti. Acum vrem sa trimitem formularele iar dar impreuna. Am insa o problema. Nu am facut nici buletinele inca, respectiv al meu. Ce sa fac astept sa il am sau trec adresa pe care stiu ca o voi declara. Alta problema ar fi ca el o sa aiba domiciliul diferit in buletin decat mine, pt ca eu il schimb el nu. I need some advices.
Ahh bine ca mi-am amintit. Vara aceasta am lucrat in state si am deja SNN. Chiar sunt in ceata nu stiu cum sa completez sectiunea cu SNN. Mai am nevoie de unul nou?
Reply With Quote
Old 10-09-2007, 03:44 PM
Marian Tanase's Avatar
Marian Tanase Marian Tanase is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by arida View Post
Am nevoie de niste sfaturi cu privire la trimiterea formularelor.
Sotul meu a castigat loteria, ce e drept cu slabe sanse cn 26XXX. Cand a castigat nu eram casatoriti. Acum vrem sa trimitem formularele iar dar impreuna. Am insa o problema. Nu am facut nici buletinele inca, respectiv al meu. Ce sa fac astept sa il am sau trec adresa pe care stiu ca o voi declara. Alta problema ar fi ca el o sa aiba domiciliul diferit in buletin decat mine, pt ca eu il schimb el nu. I need some advices.
Ahh bine ca mi-am amintit. Vara aceasta am lucrat in state si am deja SNN. Chiar sunt in ceata nu stiu cum sa completez sectiunea cu SNN. Mai am nevoie de unul nou?
Poti trece adresa la care crezi ca vei locui in perioada in care teoretic ai astepta plicul 2 (adresa pe care o poti schimba pe parcurs trimitand un mail la KCC) , oricum nu o sa-ti ceara nimeni buletinul (numai pasaportul prezinta interes). SSN il ai pe viata deci il poti trece in formular pe cel care l-ai primit cand ai fost in State.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules