|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
e-amil la ambasada - dupa casatorie
pentru cei care sunt insituatia mea: casatorit dupa stabilirea datei pentru interviu
satul sa tot sun la ambasada si sa mi se spuna ca linia pentru loterie este ocupata am ales varianta trimiterii unui e-mail in care le-am expus situatia mea. in aceeasi yi am primit urmatorul raspuns: "Va rugam sa ne trimiteti prin fax urmatoarele: o instiintare care sa cuprinda numele dvs., nr. de caz, faptul ca v-ati schimbat starea civila prin casatoria cu d-na... (numele sotiei)la care atasati o copie dupa certificatul de casatorie si o copie dupa certificatul de nastere al sotiei.Fax: 210 42 00. Sotia dvs. va prezenta la interviu formularul completat cu datele personale, precum si celelalte documente necesare (consultati instructiunile primite de la KCC). Ambasada Americana Bucuresti" |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|