Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > New York
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

New York

Cum pot sa sun in Romania mai ieftin

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2007, 05:03 AM
rubiagirl rubiagirl is offline
Junior Member
Bobocel

Smile Cum pot sa sun in Romania mai ieftin

Salutare tuturor! M-am trezit ca sunt de doua luni aici si vreau sa sun pe cei dragi acasa. Problema este ca multi nu au internet si trebuie sa ii sun pe telefon fix sau mobil. M-am interesat de niste cartele telefonice, dar am auzit pareri si pareri. Am inteles ca este cam dezavantajos sa folosesti cartelele telefonice doarece ei iti zic ca ai un numar de minute si cand suni (pe fix) ai mai putin. Nu mai vb de celular, unde acolo ai si mai putine. Plus iti iau si o taxa de intretinere daca nu o termini imediat, plus iti iau din credit cand suni mai multe persoane de pe aceiasi cartela. M-ar interesa, daca aveti idee, daca exista companii care ofera si alt tip de servicii- gen abonamente cu minute incluse sau alte variante.
Multumesc frumos
Reply With Quote
Old 02-05-2007, 05:29 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=9039
Old 02-05-2007, 07:36 AM
rubiagirl rubiagirl is offline
Junior Member
Bobocel

Multumesc frumos Virag. Sper sa imi fac o idee clara. Tu folosesti o companie anume?
Reply With Quote
Old 02-05-2007, 07:56 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson
Smile

Eu nu am telefon fix acasa, doar internet pe cablu. Acum mai bine de un an mi-am pus Oriunde, si l-am pastrat desi are abonament lunar. Avantajul este ca ma pot suna ai mei pe gratis sunand la numarul verde atasat. Nu-l recomand neaparat, nu e cel mai ieftin. Chestiile gen Voipstunt sunt mai ieftine in general, pe Maximus il consider un fel de "guru" in materie. Urmareste thread-ul lui pentru cele mai recente si mai ieftine modalitati de a suna ieftin.
De urmarit si ocaziile, cum au fost cele la Jajah de 4 iulie si de Craciun - sunat gratis in Ro!
Old 02-06-2007, 05:42 AM
Maximus's Avatar
Maximus Maximus is offline
Profesor
Forumo-dependent

@rubiagirl: Informatiile despre telefonie sunt considerate generale si de aceea ele apar in alte subforumuri. Rugamintea mea e sa primim feedback acolo. Pe langa link-ul furnizat de Virag (caruia ii multumesc pt recomandare) mai sunt alte doua de luat in considerare:

Long distance ... pe calculator

Long distance calls - companii si tarife
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules