Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Altceva decit Loteria vizelor > Off topic
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Off topic

apeluri Romania<--->USA calculator ---> telefon

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2006, 05:04 AM
Maximus's Avatar
Maximus Maximus is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default apeluri Romania<--->USA calculator ---> telefon

cum sa suni pe telefon in RO/US din US/RO ?

reiau un mesaj anterior deoarece subiectul e/a fost intotdeauna de actualitate

www.voipstunt.com

Romania (Landline) ...... 1.16 Eurocenti/min - aprox 1.39 centi/min (incl taxe)

Romania (Mobile) 25.52 Eurocenti/min (incl taxe)

Alte programe (tarifele difera de la caz la caz):

www.internetcalls.com
www.voipcheap.co.uk
www.sipdiscount.com
www.netappel.fr
www.voipbuster.com

www.skype.com
www.gizmoproject.com
Reply With Quote
Old 03-08-2006, 05:17 AM
oxigen oxigen is offline
Profesor
Forumo-dependent

voipbuster si inca vreo citeva din lista sint ale aceleasi firme, ceea ce se vede destul de greu (cred ca ca whois DNS)
e o chestie d marketing ciudata de ce au facut 10 site-uri cu preturi diferite
a incercat cineva de ex acest voipstunt?
Reply With Quote
Old 03-08-2006, 05:40 AM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

eu cred ca Finarea (proprietarul) a cedat "engine-ul" pt o suma de bani altor prestatori de servicii interesati de anumite piete (de aceea tarifele preferentiale difera de la client la client)

am incercat chiar asta seara voipstunt: am incarcat 10€ (12$) in cont si am vorbit in tara pe fix timp de 09 min 58 sec in valoare de 0.10€. avand credit in cont pot suna si in SUA gratuit (si fara limita de timp).

interesant e ca nu se percep alte taxe iar tarifarea se face la minut; nu stiu insa daca exista un termen limita de 4 luni in care trebuie sa-ti folosesti creditul. (voipbuster de exemplu a impus acest lucru)
Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:29 AM
RainHawk's Avatar
RainHawk RainHawk is online now
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by oxigen
...e o chestie de marketing ciudata de ce au facut 10 site-uri cu preturi diferite
Se practica asta pe internet, cine se prinde se prinde, cine nu. Vorba aia, pana se prind clientii, zapaceste-i. Ciudat ca nu au schimbat designul deloc. Firma e aceeasi: Betamax Germania, se poate vedea la "About Us".

Apoi mizeaza pe chestia ca fiecare dintre site-urile lor au destinatii free diferite putin unul fata de celalalt. Pe internetcalls.com au 9 centi cu Ro, pe cand la voipstunt.com au 1 cent. Pe voipbuster.com nu au free cu US parca. Depinde ce te intereseaza mai mult.
Old 03-10-2006, 04:49 AM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

totusi e bine ca ai optiuni. cred ca pana in acest moment voipstunt e imbatabil la tariful catre tel. fix din Romania si cred ca e rentabil sa fie folosit chiar si de cei din tara.

relativ la tarifele cu US, sunt destule cele care ofera conv. gratuite sau chiar reduse la 1-2 centi; poti sa folosi voipstunt-ul (gratuit 1 min sau nelimitat daca "alimentezi" contul) sau un alt program din cele enumerate mai sus.

ca e Betamax, Finarea SA sau alta companie nu ma intereseaza atata timp cat pastreaza tarifele curente. o sa vina timpul cand o sa le modifice/creasca dar sunt sigur ca o sa apare altele.... iar din pct de vedere al securitatii tranzactiei permite folosirea PayPal-ului deci e
Reply With Quote
Old 03-10-2006, 05:05 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Problema pentru cei din Romania e ca nu au Paypal-ul in preajma...
Reply With Quote
Old 03-10-2006, 05:55 AM
RedWhite's Avatar
RedWhite RedWhite is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Am incercat Voipstunt si merge f bine. :a fel cum a zis si Maximus 12.20$ am incacarcat via paypal. Pentru cei din Romania accepta si MasterCard si Visa. Acum nu stiu daca merg carduri din Romania. Am incercat sa incarc la ei cu Visa Electron de la ING Romania si m-au refuzat. Acum nu stiu poate merge cu alte carduri. Oricum cei din Romania au foarte multe variante de a suna in US free fara sa incarce ceva. Am vorbit de pe internetcalls free in Italia 15 minute fara sa se intrerupa iar in US 5 minute. Nu m-au deconectat ei ci am inchis eu.
Reply With Quote
Old 03-10-2006, 01:55 PM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Virag
Problema pentru cei din Romania e ca nu au Paypal-ul in preajma...
Quote:
Originally Posted by RedWhite
Pentru cei din Romania accepta si MasterCard si Visa. Acum nu stiu daca merg carduri din Romania. Am incercat sa incarc la ei cu Visa Electron de la ING Romania si m-au refuzat
relativ plata prin PayPal nu e musai (asa cum spune si RedWhite) dar din cate am inteles o sa fie posibil in viitorul apropiat (era anuntat ac. lucru intr-un comunicat de presa al companiei DotCommerce). si apoi cei din Ro au posibilitatea de a plati cu cardul pe net. aproape toate bancile mari ofera astfel de carduri.

Quote:
Originally Posted by RedWhite
Oricum cei din Romania au foarte multe variante de a suna in US free fara sa incarce ceva.
Cu US nu e problema. Eu ma gandeam sa foloseasca programul asta si la apelurile Ro-Ro (sa zicem cele interurbane). Ar fi mai ieftin, nu ?
Reply With Quote
Old 03-10-2006, 03:15 PM
RedWhite's Avatar
RedWhite RedWhite is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Quote:
Originally Posted by Maximus
Cu US nu e problema. Eu ma gandeam sa foloseasca programul asta si la apelurile Ro-Ro (sa zicem cele interurbane). Ar fi mai ieftin, nu ?
Corect. E mai ieftin decat cei 5 eurocenti ai Romtelecomului pentru convorbiri interurbane.
Reply With Quote
Old 03-10-2006, 03:56 PM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Sper sa-i "tina" pe cei de la voipstunt atat de mult cat sa-i "simta" prezenta Romtelecom-ul si sa mai scada preturile. Visez, nu-i asa ?

Nu am incercat sa sun pe un nr din reteaua RDS sa verific daca se pastreaza acelasi tarif.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules