|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
apeluri Romania<--->USA calculator ---> telefon
cum sa suni pe telefon in RO/US din US/RO ?
reiau un mesaj anterior deoarece subiectul e/a fost intotdeauna de actualitate www.voipstunt.com Romania (Landline) ...... 1.16 Eurocenti/min - aprox 1.39 centi/min (incl taxe) Romania (Mobile) 25.52 Eurocenti/min (incl taxe) Alte programe (tarifele difera de la caz la caz): www.internetcalls.com www.voipcheap.co.uk www.sipdiscount.com www.netappel.fr www.voipbuster.com www.skype.com www.gizmoproject.com |
|
|||
|
|||
voipbuster si inca vreo citeva din lista sint ale aceleasi firme, ceea ce se vede destul de greu (cred ca ca whois DNS)
e o chestie d marketing ciudata de ce au facut 10 site-uri cu preturi diferite a incercat cineva de ex acest voipstunt? |
|
||||
|
||||
eu cred ca Finarea (proprietarul) a cedat "engine-ul" pt o suma de bani altor prestatori de servicii interesati de anumite piete (de aceea tarifele preferentiale difera de la client la client)
am incercat chiar asta seara voipstunt: am incarcat 10€ (12$) in cont si am vorbit in tara pe fix timp de 09 min 58 sec in valoare de 0.10€. avand credit in cont pot suna si in SUA gratuit (si fara limita de timp). interesant e ca nu se percep alte taxe iar tarifarea se face la minut; nu stiu insa daca exista un termen limita de 4 luni in care trebuie sa-ti folosesti creditul. (voipbuster de exemplu a impus acest lucru) |
|
||||
|
||||
Quote:
Apoi mizeaza pe chestia ca fiecare dintre site-urile lor au destinatii free diferite putin unul fata de celalalt. Pe internetcalls.com au 9 centi cu Ro, pe cand la voipstunt.com au 1 cent. Pe voipbuster.com nu au free cu US parca. Depinde ce te intereseaza mai mult.
|
||||
|
||||
totusi e bine ca ai optiuni. cred ca pana in acest moment voipstunt e imbatabil la tariful catre tel. fix din Romania si cred ca e rentabil sa fie folosit chiar si de cei din tara.
relativ la tarifele cu US, sunt destule cele care ofera conv. gratuite sau chiar reduse la 1-2 centi; poti sa folosi voipstunt-ul (gratuit 1 min sau nelimitat daca "alimentezi" contul) sau un alt program din cele enumerate mai sus. ca e Betamax, Finarea SA sau alta companie nu ma intereseaza atata timp cat pastreaza tarifele curente. o sa vina timpul cand o sa le modifice/creasca dar sunt sigur ca o sa apare altele.... iar din pct de vedere al securitatii tranzactiei permite folosirea PayPal-ului deci e |
|
||||
|
||||
Problema pentru cei din Romania e ca nu au Paypal-ul in preajma...
|
|
||||
|
||||
Am incercat Voipstunt si merge f bine. :a fel cum a zis si Maximus 12.20$ am incacarcat via paypal. Pentru cei din Romania accepta si MasterCard si Visa. Acum nu stiu daca merg carduri din Romania. Am incercat sa incarc la ei cu Visa Electron de la ING Romania si m-au refuzat. Acum nu stiu poate merge cu alte carduri. Oricum cei din Romania au foarte multe variante de a suna in US free fara sa incarce ceva. Am vorbit de pe internetcalls free in Italia 15 minute fara sa se intrerupa iar in US 5 minute. Nu m-au deconectat ei ci am inchis eu.
|
|
||||
|
||||
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
||||
|
||||
Sper sa-i "tina" pe cei de la voipstunt atat de mult cat sa-i "simta" prezenta Romtelecom-ul si sa mai scada preturile. Visez, nu-i asa ?
Nu am incercat sa sun pe un nr din reteaua RDS sa verific daca se pastreaza acelasi tarif. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|