Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Financiar

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2014, 09:52 PM
cout3's Avatar
cout3 cout3 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Avem si d'alea da' nu e asa simplu; pe hartie e una, in real life e altceva. Ca sa-ti dau un exemplu eu am stocks in DHY si DHF care-mi dau 10% pe an nu 3% da' mi-a wiped toate castigurile de dividende pe un an in 3 saptamani de caderi.

Au cazut cum n-au mai fost din 2009 fara explicatie, ca si petrolu' if you ask me. Sant good paying dividend stocks da' nu e asa simplu, trebuie mereu sa ai stop loss-uri la ele ca, din putina mea experienta, stocku-rile cad de zece ori mai fast decat cresc. In 2009 am avut BAC la 19.50 luat si am luat intr-una pana a ajuns la 2.50 cand credeam ca vine sfarsitu' si n-a mai ajuns nici in ziua de azi la 19.50, care e companie buna imho.

Sant companii printre companii pe stock market da' dupa 7-8 ani de trading iti spun ca este full time job ca sa faci putinei bani. Inainte faceam si day trading 2-3 tranzactii la zi, daca luam 50 bucks eram happy, da-i pierdeam next time so.... ajungeam cam even in the long run.

Ca sa nu-ti mai spun ca am petrecut un an doi pana am figured out un broker care lua 2.50 per tranzactie ca la salamagii astia mari te arde cu 9.95 per tranzactie si trebuie sa stai in stock mai mult timp ca scoti tranzactia daca faci day trading. 3% sure thing este big deal daca sant sure money, este un pic de leg work involved da' sant sure money. Poti sa trade options, mutual funds da' cine naiba are timp sa le studieze, e full time job ca sa faci un buck .
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules