Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Oregon

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2012, 12:28 PM
adibingo adibingo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

După ce se naște bebe , am 2 variante sa ma mut pe continent sau acasă, totuși vreau sa gust si din viața americană , eu așa ma bucur c�nd ploua aici dar din păcate 2-3 ore, eu cred ca cel mai frumos e sa ai cele 4 anotimpuri
Reply With Quote
Old 10-13-2012, 11:03 PM
mihai_voivod mihai_voivod is offline
Membru
Invatzacel

Default 4 anotimpuri

Salutari,

Daca vrei 4 anotimpuri, nu stiu daca Portlandul e cel mai bun pentru voi deoarece aici toamna, iarna si primavara sunt cam tot una. Ploua mai tot timpul si seamana mai mult cu o toamna din Romania. Rareori ninge in oras. Totusi cred ca suntem mai apropiati de 4 anotimpuri fata de Hawaii. Eu as recomanda sa va interesati de dinainte de vremea de aici, ca sa vedeti daca v-ar place.
Reply With Quote
Old 10-14-2012, 12:07 PM
adibingo adibingo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Stiam cum e vremea in acea zona, si crede-ma ca nu as lua decizia sa ma mut �ntre-o anumită zona doar ca e buna vremea, mie �mi plăcea c�nd ploua in tara aveam mai mulți clienți pe taxi
Reply With Quote
Old 10-15-2012, 07:29 AM
mihai_voivod mihai_voivod is offline
Membru
Invatzacel

E bine atunci, doar am vrut sa va previn de dinainte de marea mutare. Sa ne anuntati daca va hotararti veniti incoace, si sa ne vedem cu bine!
Reply With Quote
Old 10-12-2014, 09:46 AM
Sorin_2002_'s Avatar
Sorin_2002_ Sorin_2002_ is offline
Profesor
Forumo-dependent

Au trecut 2 ani de la ultima postare.Care mai este viata prin Portland sau Oregon?Economic este ok?S-a schimbat ceva fata de acum 2 ani, de exemplu?Dar fata de acum 5 ani?Din punct de vedere profesional(stiu ca relieful este frumos si iti ofera posibilitati de relaxare), merita sa te reloci in Oregon, in general, sau in Portland, Eugene, sau localitatile invecinate, in special?

Quote:
Originally Posted by Circota View Post
Titione, felicitari pentru joburi si pentru faptul ca v-ati aranjat cat de cat. Ma bucur de asemenea ca toate sunt aproape de casa. Asta chiar e foarte bine. Si noi o sa venim in Portland pe 24 ianuarie si avem foarte mari emotii. LA fel ca si voi o sa avem ajutor de la niste prieteni foarte buni de acolo si speram sa ne gasim joburi cat mai repede.

Mult succes in continuare si poate ne auzim cand ajungem acolo. Ne-ar placea sa cunoastem cat mai multi romani.
Circota, ati ajuns pana la urma in Portland?Cum merge treaba?Sunteti multumiti de viata de acolo?

Last edited by Aramis; 10-12-2014 at 11:30 AM.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules