|
|||
|
|||
După ce se naște bebe , am 2 variante sa ma mut pe continent sau acasă, totuși vreau sa gust si din viața americană , eu așa ma bucur c�nd ploua aici dar din păcate 2-3 ore, eu cred ca cel mai frumos e sa ai cele 4 anotimpuri
|
|
|||
|
|||
4 anotimpuri
Salutari,
Daca vrei 4 anotimpuri, nu stiu daca Portlandul e cel mai bun pentru voi deoarece aici toamna, iarna si primavara sunt cam tot una. Ploua mai tot timpul si seamana mai mult cu o toamna din Romania. Rareori ninge in oras. Totusi cred ca suntem mai apropiati de 4 anotimpuri fata de Hawaii. Eu as recomanda sa va interesati de dinainte de vremea de aici, ca sa vedeti daca v-ar place. |
|
|||
|
|||
Stiam cum e vremea in acea zona, si crede-ma ca nu as lua decizia sa ma mut �ntre-o anumită zona doar ca e buna vremea, mie �mi plăcea c�nd ploua in tara aveam mai mulți clienți pe taxi
|
|
|||
|
|||
E bine atunci, doar am vrut sa va previn de dinainte de marea mutare. Sa ne anuntati daca va hotararti veniti incoace, si sa ne vedem cu bine!
|
|
||||
|
||||
Au trecut 2 ani de la ultima postare.Care mai este viata prin Portland sau Oregon?Economic este ok?S-a schimbat ceva fata de acum 2 ani, de exemplu?Dar fata de acum 5 ani?Din punct de vedere profesional(stiu ca relieful este frumos si iti ofera posibilitati de relaxare), merita sa te reloci in Oregon, in general, sau in Portland, Eugene, sau localitatile invecinate, in special?
Quote:
Last edited by Aramis; 10-12-2014 at 11:30 AM. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|