|
||||
|
||||
Romanian Food Festival 2014
Biserica Ortodoxă Rom�nă Sf�ntul Andrei vă invită la cea de-a 6-a ediție a "Festivalului bucătăriei rom�nești" care se va desfășura pe durata a trei zile, �ncep�nd de vineri 19 septembrie și p�nă duminică 21 septembrie. Festivalul va fi organizat �n curtea bisericii Sf�ntul Andrei situată la 9111 River Road, Potomac, MD 20854.
La fiecare festival doamnele din comunitate pregătesc m�ncăruri tradiționale rom�nești folosind rețete transmise din generatie �n generatie. Nu ratați deci această ocazie rară de a degusta m�ncăruri delicioase și băuturi rom�nești și de a vă bucura de cultura și muzica rom�nescă. Peste 3000 de persoane sunt așteptate la acest festival care va fi fără �ndoială un eveniment distractiv și dinamic. Program: Vineri, 19 septembrie �ntre orele 17 și 20 și s�mbătă și duminică, 20 și 21 septembrie �ntre orele 11 și 19. Meniu:Sarmale �n foaie de varză, de viță și vegetariene, mititei, pastramă de oaie, pasta, c�rnați, ciorbe și supe, prăjituri de casă, vin și bere rom�neasca și multe alte preparate delicioase. Muzică live și dansuri folclorice & Activități pentru copii. Expoziție tradițională: Expoziție de costume populare, icoane, carte veche, artizanat și ceramică afară și �n Biserica Sf�ntului Apostol Andrei. Intrarea: Adulți $5, copii $3. Plata de intrare este necesară doar o singură dată pentru tot weekendul. Pentru informații suplimentare sau pentru a afla cum puteți participa ca și voluntar sau deveni un sponsor vă rugăm să accesați: www.romanianfoodfestival.com Last edited by dmstangu; 09-15-2014 at 04:15 PM. Reason: fixed link |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|