![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum lucrez la Citygroup dar am o oferta pe care am acceptat-o la MS. Salariul pe care il voi avea nu este atat de mare in domeniul acesta dar cu aprox 30% mai mare decat cel pe care il am acum.
Preturile in DC metro sunt in jurul a 5000 se invart in zonele bune si nici nu as da mai mult de o treime din venit pe chirie (noroc cu beneficiile corp. ![]() Georgetown, am stat aici in perioada facultatii si vreau ceva linistit, privat si cu mult spatiu verde. Cred ca o sa caut in Arlington si Bethesda. Trebuie sa imi gasesc un weekend in care sa programez niste vizionari. De cumparat o casa nu inca, chiria imi ofera mai multa liberate si trebuie sa stiu ce cumpar. Este foarte important sa te simti bine in casa ta. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Picnic romanesc - Duminica 24 aprilie 2011 - Washington DC | Sidonia | Washington, DC Metro | 1 | 04-05-2011 04:29 PM |
ASTROM - Association of STudents from ROMania - Washington DC area | Sidonia | Washington, DC Metro | 0 | 05-05-2010 08:36 PM |
despre Seattle. | SleeepY | Catre America ! | 1 | 03-07-2004 06:02 PM |
Caut chirie urgent pe linga Washington ! | Alin Contis | Mica publicitate - oferte si cereri | 4 | 11-04-2003 03:36 AM |
Caut chirie in Washington DC | Alin Contis | Mica publicitate - oferte si cereri | 4 | 09-26-2003 11:45 PM |