|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
Caut chirie urgent pe linga Washington !
Am ajuns si io in amercica si....e naspa rau. Oricum ideeea e ca trebuie sa gasesc urgent chirie undeva in zona washingtonului ca altfel am pus-o. Joi o sa sosesc la washington dc si habar nu am unde o sa stau deci chiar ca am nevoie de ajutor. Nu e neaparat nevoie sa fie in washington dc poate fi si prin imprejurimi pana gasesc eu ceva ca imi trebuie. Merci
|
|
||||
|
||||
!?!
Welcome to America !
|
|||
|
|||
Alin,
sper ca nu vorbesti serios... sau daca vorbesti serios sper ca macar vorbesti bine engleza si ai ceva bani, altfel nu stiu cum iti vor fi inceputurile in America! Oricum, daca nu se iveste nimic de nicaieri, cauta si tu pe internet ceva adrese ale bisericilor romanesti de pe acolo.. sigur vei gasi ceva... am auzit destule cazuri care au fost ajutati la inceput mergand acolo. Iti doresc mult-mult noroc, si mai ales sa gasesti un suflet nobil care sa-si rupa din timp si sa te ajute sa intelegi cum stau lucrurile pe aici.
|
||||
|
||||
Alin, exista romani pe langa washington,au biserica romaneasca,
altfel, la motel sau la o chirie la pers. fizica (cauta deja pe internet la un ziar local), ca un complex de apartamente (cauta deja pe internet) are de obicei pretentii mai multe, sa ai job, sa ai credit history etc. cauta pe internet despre mijl. de transport/taxiuri, motel,biserica, biblioteca (ca sa ai acces la internet), o sa ti se para un neant aici. p.s. aveam undeva un site cu toate bisericile romanesti din sua,il caut mai tarziu si ti-l scriu data viitoare, daca ti se ofera ajutor din alta parte accepta-l si mergi la washington de la cateva zile in plus, multa bafta, claudia |
|
|||
|
|||
gata totul sa rezolvat merci
totul e destul de bine singura problema e birocatia de aici e mai rau cu mult ca si in romania iar cozile sunt cu mult mai mari ca si in romania atat la SSN cat si la DMV. Ca sa nu mai spun ca mijloace de transport ...pauza. Deocamdata totul e foarte bine mullt mai bine decat m-am asteptat acuma imi caut un job dar e destul de dificil fara SSN iar asta cica imi vine doar in 60 de zile....deci..hmmm e nasol.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|