Quote:
Originally Posted by Don Serhio
Salutare,
De curind am luat legatura, cu niste cunostinte mai vechi care stau in zona Hagerstown, MD. Ei sau oferit sa ma ajute pentru inceput macar pina cind voi primi SSN si GC. Am rugamintea catre cei care cunosc aceasta zona si in general zona DC sa ma ajute cu ceva pareri, sfaturi daca sunt careva oportunitati pentru un nou venit tinind cont ca preturile la chirii sunt cam piperate s.a.m.d.
Mie imi vine in cap o idee de a pleca acolo iar ulterior(dupa ce primesc SSN si GC) daca imi va fi greu sa fac fata lucrurilor sa ma relochez eventual intro alta zona poate cu ceva mai multa industrie. Ce credeti este o idee realizabila, se merita sau se poate si in zona DC? (eu sunt inginer mecanic auto).
Stie cineva o adresa de SSA la cea mai mica distanta de Hagerstown?
|
In Hagerstown e o comunitate de romani, de fapt exista si o Biserica romaneasca. Nu stiu prea multe, doar am fost in vizita, ori am trecut prin zona. Pare un loc linistit, cam departe de zone cu jobs. Oricum Frederick e cam la 20 mile, si se gases joburi din belsug. Apoi zona Washington, DC, Northen Virginia, cam la 45-50 mile (mai greu de facut naveta), e plina de oportunitati. Te poti stabili in H pt citeva luni, apoi dupa ce ai un job, te poti muta. Succes.