Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

MGorgan - Virginia - 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2005, 10:06 AM
mgorgan's Avatar
mgorgan mgorgan is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default MGorgan - Virginia - 2005

DA am luat Viza . Cum a decurs:

Plecare spre Bucuresti

Am plecat Luni 31 ian cu Rapidul de la 23:26 din Cluj - la cuseta (va recomand sa mergeti noaptea daca aveti unde sta in Buc), am ajuns fres in Buc dimineata la 7 jumate.

Vizite medicale

Am avut programat vizitele med la CMU situat in spate la Intercontinental, la 9 au deschis bineinteles ca m-au primit la prima ora si cum zic toti care au fost pe acolo fetele sunt tare dragute, 49 Euro a fost taxa, eu am mai dat o ciocolata Primola domnisoarei doctor ca sincer era tare draguta,nici nu am realizat cand mi-a tras sange, tot dureaza 15 min, de acolo cu indicatiile de rigoare am mers la raze care costa 230.000 lei si in 10 min ati terminat, va face ea schema pe hartie si o sa gasiti usor locul unde trebuie facut. Eu aveam raze de acasa dar nu au fost bune cica doar cele acreditate de ambasada sunt ok . La 16 am fost chemat sa imi ridic rezultatele.Va recomand sa mergeti pe la 3 jumate ca la 4 inchid, asta daca faceti vizitele la CMU

Intrarea in Ambasada

Marti dimineata la 8 fara 5 min am ajuns in fata la ambasada , cu o zi inainte am intrebat pe "super forta " de la intrare daca are rost sa vin mai repede si au zis ca nu, cum am ajuns am zis ca sunt cu loteria dupa 3 min ~ ma lasat inauntru, bineinteles Bip Bip Bip la metale , predare mobil si fara sa astept jos in prima sala m-au trimis direct sus, cum stiam de pe forum si de acu 2 ani (ca eu am mai fost pe la ei), m-am asezat pe scaun cat mai aproape de ghisee, scaunele sunt pozitionate cu spatele la ghisee, ghiseele sunt ca la banca, la G 6 era vestita gabi sz, care avea clienti deja, dupa 30 min de asteptat m-a chemat roscata Alina T se numeste, era somnoroasa inca, dari este foarte de treaba, si a inceput predarea actelor :

Actele

Ordinea lor cum cred ca stit este : Original, Copie, Traducere, eu am avut un dosar de plastic si fiecare act (original, copie, tradus) in plic de plasic transparent pus separat.

Ea: dati-mi scrisoarea de programare
Eu: sigur

Ea: dati-mi certificatul de nastere in ordinea din plicul 2
Eu: Sigur ca da, poftiti

Ea: acuma cazierul
Eu: era pregatit deja

Ea: Diplomele d-v de studi
Eu: pe langa diploma de bag am si adeverinta cum ca sunt student sa v-o dau?
Ea: nu am nevoie de ea, doar diploma este de ajuns.
Eu: zis si facut
Eu: mai am o adeverinta de la CMJ sa v-o dau ?
Ea: nu este nevoie
Ea: acuma va rog sa imi prezentati suportul d-v financiar
Eu: ii dau AOS de la un prieten din state de 81.000$ fara obligatii
Ea: alceva
Eu: foarte vorbaret, mai am un extras de cont de 4400 euro pe care il si bag pe sub sticla
Eu: si cu pasaportul ce sa fac?
Ea: a da, am uitat de el, va rog sa mi-l dati
il dau si imi zice sa merg sa achit taxa la caserie , pe care sigur o gasiti, si sa imi aduceti chitanta
cand duc chitanta ma intreaba daca pot sa sustin interviul in engleza : eu DA, ca doar aveam nota 10 pe diploma de bac la English
GATA

Ea: va rog sa asteptati pe scaun
ma gandeam normal ca pe scaun

peste alte 30 min ma stiga la G 4 pt amprente, "prima data degetul stang aratator, acuma dreptul, that's all tanke you Take a sit please for interview". zis si facut.

......dupa 2 ore de asteptat ma stiga la G6 pt interviu

INTERVIUL

EA: cine este Mark A
EU: un prieten de-al meu si incepe sa imi mearga gura ca la o moara stricata de se mira tanti de unde le scot , dar i-a placut, era toata un zambet...tot ce zicem era in engleza.

EA: ce vei face in America
EU: voi munci, pentru inceput orice si dupa un timpt de acomodare voi incerca sa imi echivalez studiile si sa imi gasesc ceva in domeniul meu.

EA: cand vrei sa pleci ?
EU: pe 2 iulie dupa ce imi sustin liceenta , incepe ea si numara pe degete si pana la urma zice: o yes is ok
ridica mana dreapta (cand a zis ri..... mana mea era sus, a inceput sa zambeasca) , jura si ia loc, ori nu am auzit eu cand a zis and weit visa, ori nu a zis.
m-am conformat si am luat loc pe scun ...fratilor la ghiseele 4,3,2,1 puhoare de romani disperati sa plece, ce sa zic daca ai peste 60 de ani dute si cere viza ca iti da, dar daca esti YOUNG stai acasa ca numa bani pierzi si nervi.
stand si asteptand m-am imprietenit cu 2 tineri proaspeti casatoriti din sibiu care au luat si ei, nu stia nimeni de forum, si am asteptat undeva la 2 ore si jumatate , eram impartiti pe 2 grupe: 1 fam cu un copil (au luat viza), cei 2 tinei proaspeti cas(au luat viza), si eu (am luat viza ), la Alina T cea draguta si la gabi era o fata din sibiu mai invarsta dar singura(a luat viza), o familie sot, sotie copil (au luat viza) si inca un tanar la 30 ani care nu a luat viza, din ce am inteles s-a cam pierdut cu actele si i-a bagat la gabi S un plic pe sub ghiseu in care erau bani, ori nu a inteles unde tre sa plateasca ori nu stiu ce s-a intamplat, a inceput sa urle Gabi la el de am crezut ca si vine "super forta" , lui i-au dat pasaportul inainte de interviu cu consulita (o femeie la 30-35 ani, psiholog curat)

Am iesit din Ambasada pe la 1 jumate fericiti, cu vizele in pasaport.

Eu voi pleca doar in iulie in Richmond, Virginia la acel prieten al meu din america care mi-a trimis AOS.

Parerea mea: daca aveti actele OK, si bani in cont nu tre sa va faceti probleme, cum zicea Geanina ei vreau sa va de-a viza, mergeti si luati-o.

Interviul a fost mai lejer decat cand m-am angajat la Flamingo vara trecuta, faceti-va un dosar beton , cititi forumul, cititi povestile celor care au trecut prin portile consulatului si va fi ok.

La randul meu doresc sa le multumesc tuturor celor care contribuie la acest forum, lui Alex pt ca a facut un lucru minunat dand viata acestei pagini, mare multumire lui Geanina pe care sincer recunosc ca am stresat-o cu intrebari existente pe forum (la inceput nu am vazut butonul Cautare ), inca o data merci Geanina, lui Caius si sotiei lui, multumesc lui Valentin si sotiei lui, sanatate juniorului, si tuturor celorlalti....bafta celor care au ramas in cursa pentru viza.

Daca mai doriti sa ma intrebati anumite lucruri, va raspund cu placere. o sa scriu in continuare pe forum.

Daca folositi yahoo messenger eu sunt cu nikut: marius_gorgan2001

Am facut poze cu CMU, cu Razele , cu ambasada ...o sa le pun curand

....bafta
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules