Quote:
Originally Posted by Don Serhio
Multumesc
pentru inceput nu cred ca o sa avem posibilitate sa ne luam o masina, deaceea ma gindeam la o zona ceva mai de centru(cu gindul ca acolo sunt concentrate joburile si transportul e mai dezvoltat). Pina cind nu avem copii si cred ca putem sa ne permitem zone mai aglomerate dar mai ieftene.
Poate o sa dau o intrebare asa mai generala dar totusi o sa insist: cit de scumpa este viata in seattle, cam ce cheltuieli lunare sunt necesare, pentru mincare, transport, s.a.
Eu activez in domeniul vinzarilor auto, engleza - nivel mediu mediu dar mai fortez nota pina in iunie  .
Din propria experienta sau din cele auzite, pentru inceput cam la ce pret se poate de gasit un hotel ca ulterior sa ne gasim deja ceva de inchiriat si mai e ceva fara desigur credit history e greu dde convins?
|
O lista cu hoteluri in zona mea (Bellevue) este asta
http://www.booking.com/city/us/belle...7698840707;ws=
In legatura cu cheltuielile este relativ pentru ca nu stiu cat mancati si cum cheltuiti banii dar in mare daca lasam mancarea deoparte, curentul cu apa calda va scoate la vreo 80$ pe luna iarna si la vreo 40$ pe luna vara, apa rece si gunoiul de obicei sunt incluse in chirie, autobuzul nu sunt sigur cat costa pentru ca biletele se iau pe zone dar poti gasi informatii aici
http://metro.kingcounty.gov/tops/bus...l#fare_matrix; telefonul va poate duce de la 50 si pana la peste 100 pe luna (cell), cablul si internetul cam vreo 100.
Cu statul in centru este cu dus si intors, poti sa stai in centru in Bellevue dar platesti chiria mai mult si muncile nu sunt neaparat acolo, deci trebuie vazut la fata locului. Daca stati in centrul Seattle atunci in afara de chiria scumpa mai aveti de-a face si cu mai putina securitate etc
La chirie din cate stiu sunt restrictii numai pentru cei care au copii. Pentru ca nu aveti credit history o sa trebuisca sa platiti un downdeposit mai mare, de cel putin 1000$, pe care il luati inapoi cand se termina contractul.
Bafta,
Musashi