Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2010, 05:39 PM
sica1983 sica1983 is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by Aramis View Post
nu sunteţi primi care nu au primit formularele �n plic. le descărcaţi de pe site-ul oficial şi e �n regulă. aveţi grijă să fie ultima versiune. şi grăbiţi-vă să le trimiteţi �napoi.
mersi pentru reply.
Am gasit formularele aici http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html (pentru cine mai are nevoie) si instructiunile pentru poze.

Noi locuim in Michigan si nu stiu exact dc pentru AOS trebuiesc trimise amandoua formularele(dsp-122 si DS-230) sau numai dsp-122.
Cred ca o sa le trimitem pe amandoua ca nu are ce sa strice.

O sa le trimitem cat mai repede.

Sa auzim numai de bine!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 06:15 PM
dmstangu's Avatar
dmstangu dmstangu is offline
Moderator
Team Member

Daca vreti sa faceti Adjustment of Status, urmati instructiunile de aici:

http://www.travel.state.gov/visa/visa_4762.html
Old 05-11-2010, 04:42 PM
extasy extasy is offline
Membru
Bobocel

salutare tuturor, sunt nou pe aici, si azi am primit si eu un plic de la kentucky consular center in care am 2 foi, una pe care scrie ca am fost selectat random, si a 2 foaie in care este trecut un cod de bare pe care am inteles ca trebuie sa o trimit impreuna cu cele 2 formulare pe care le-am descarcat de pe site ul lor!!
Intrebrile mele sunt : trimit la ei a 2 foaie din scrisoare plus cele 2 formulare pe care le am descarcat completate la pc sau de mana? si trebuie trimise inca 2 poze pe care tot asa in format digital sau foto normale??
Va multumesc!!
Reply With Quote
Old 05-11-2010, 08:11 PM
dmstangu's Avatar
dmstangu dmstangu is offline
Moderator
Team Member

Fa click pe link-ul din primul post si citeste instructiunile cu atentie.

Acolo zice ca trebuie sa trimiti formularele si pozele cu posta la KCC, impreuna cu codul de bare. Se intelege ca pozele sunt normale, pe carton, ca nu vad cum poti trimite poze digitale cu posta.

Formularele pot fi scrise si de mana (citetz, cu MAJUSCULE) sau printate la calculator, n-are importanta.

Bafta!
Old 05-12-2010, 09:58 PM
grecutu grecutu is offline
Junior Member
Bobocel

Cat de repede trebuiesc expediate primele formulare. Adica daca le-am primit pe 11 mai, cat de repede trebuie completate si trimise? Multumesc anticipat.
Reply With Quote
Old 05-13-2010, 02:09 AM
reallove reallove is offline
Membru

Quote:
Originally Posted by grecutu View Post
Cat de repede trebuiesc expediate primele formulare. Adica daca le-am primit pe 11 mai, cat de repede trebuie completate si trimise? Multumesc anticipat.
In principiu, cat de repede. Depinde de numarul de caz primit. Daca e mic, atunci grabeste-te pentru ca sa nu ratezi programarea la interviu.
Daca e mai mare, poti sta cateva saptamani pana sa le trimiti inapoi.
Reply With Quote
Old 05-13-2010, 07:12 AM
Junior Member
Bobocel

O alta intrebare. Sotia mea care este aplicant principal, a lucrat ultimii 8 ani in cadrul unei Fundatii umanitare ca voluntar, adica fara carte de munca, poate folosi ca experienta de munca, cu o adeverinta din partea Fundatiei? Adica poate completa in formular ca fiind angajata in ultimi 8 ani dar fara carte de munca. Mai are rost sau se poate folosi doar de faptul ca a terminat liceul, indeplinind astfel o conditie din doua ( liceul sau 2 ani vechime in munca dovediti cu cartea de munca )?.
Multumesc mult.
Reply With Quote
Old 05-13-2010, 07:13 AM
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by reallove View Post
In principiu, cat de repede. Depinde de numarul de caz primit. Daca e mic, atunci grabeste-te pentru ca sa nu ratezi programarea la interviu.
Daca e mai mare, poti sta cateva saptamani pana sa le trimiti inapoi.

Multumesc mult pt. ajutor.
Reply With Quote
Old 05-13-2010, 10:31 PM
vladut vladut is offline
Junior Member
Bobocel

Buna seara.
Pe 12 mai 2010 prietena mea a primit plicul. Are numarul 2011eu000064**, deci asta inseamna ca e numarul 64**?
A doua intrebare pe care vreau sa o pun este : noi nu suntem casatoriti, dar vrem sa plecam impreuna. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Suntem putin bulversati de veste si nu stim de ce sa ne apucam mai intai.

Va multumesc,
Vladut
Reply With Quote
Old 05-13-2010, 10:44 PM
MANOLOS's Avatar
MANOLOS MANOLOS is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by vladut View Post
Buna seara.
Pe 12 mai 2010 prietena mea a primit plicul. Are numarul 2011eu000064**, deci asta inseamna ca e numarul 64**?
A doua intrebare pe care vreau sa o pun este : noi nu suntem casatoriti, dar vrem sa plecam impreuna. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Suntem putin bulversati de veste si nu stim de ce sa ne apucam mai intai.

Va multumesc,
Vladut
Vladut ar fi ideal daca ar posta si prietena ta la sectinea de mai jos desemnata cistigatorilor cu informatiile respective cerute si apoi poti sa pui intrebari cite doresti in legaura cu problemele respective intimpinate..

http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=12911

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules