![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg de ce nu e clar
![]() Am citit pe forum ca e mai important sa ai experienta decat o echivalare, cel putin in IT. Cine a cerut o asemenea prelungire a obtinut-o ? Ce motive a invocat? |
|
||||
|
||||
![]()
Am postat mesaje off-topic pentru ca mi s-a parut (parerea mea) ca nu puneti in mod corect problema. Dupa mine orice timp petrecut in afara ca pregatire e timp pierdut (cel putin comparativ cu ce se poate face aici). Dar voi puteti sa nu fiti de acord.
Si fiindca veni vorba, n-ar trebui sa va temeti de costurile masteratului, in general primiti full assistantship, daca sunteti competitivi. In fine, nu le stie nimeni pe toate, om trai si om vedea. Daca insa aveti alte motive de a ramane in Romania decat cele legate strict de profesie (incluzand downgrade-ul atat la calitatea masterului, cat si la salariu), este cu totul altceva.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Un master in Romania e un motiv bun pentru re-entry permit. Formularul I-131 il gasesti aici: http://www.uscis.gov/files/form/I-131.pdf Bafta! |
|
||||
|
||||
![]()
Doar sa fie recunoscute in STATE !!!
Eu am certificari de la Konica Minolta si Canon (luate in Ro) si aici nu intereseaza pe nimeni. Este adevarat nu este IT, dar tot cam aia este. Ei mai repede te intreaba de experienta (ani de lucrat cu adevarat in domeniu) nu de diplome.
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru pareri si ajutorul informational
![]() Crisz, m-ai incurajat foarte mult ![]() Numai bine ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma bucur, dar sper sa fie alegerea cea mai buna (fiecare simte ce e mai bine pentru el, e bine sa ai incredere numai in ce simti tu).
Eu as incerca sa aplic la cateva job-uri si in scurta trecere prin US, daca unul dintre voi obtine un serviciu va puteti schimba planul. Politehnica din Romania e echivalata cu MS aici (in US), dar facultatea facuta in afara US e destul de ignorata... Sfatul lui Virag e f bun, dar pentru IT se pare ca la interviu sunt mai convingatoare experienta (+cum te descurci la interviul tehnic), certificatele si nivelul limbii engleze. S-a discutat mult pe forum: http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=7630 http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=10101 Multa bafta! |
|
|||
|
|||
![]()
Hello,
O mica intrebare am si eu. Stiu ca tb sa fii fizic in state in momentul in care aplici pt reentry permit si ca spun ca ar tb sa aplici din timp. Insa, se poate sa aplic (trimit prin posta aplicatia) de ex. luni, iar eu sa plec marti? Si permitul sa vina ori in state la niste prieteni sau am vazut ca il pot trimite si la ambasada in romania de unde sa-l redirectioneze spre o adresa de acolo. Multzam |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() In ce sens atentie la motivare? Normal ca nu o sa spun ca vreau o vacanta mai lunga prin Europa. Un motiv ar fi ca trebuie sa-mi termin doctoratul in Australia, iar pt sotie ca ar vrea sa-si termine studiile in Romania. Motive reale... si cred eu suficient de "motivante"... but u never know ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Work Permit ? | marius_2305 | Locuri de munca | 7 | 04-12-2007 06:00 PM |
Re-entry Permit | Virag | Primii pasi | 2 | 10-03-2004 11:17 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |